Sergen Yalçın istifa etti

Yayın tarihi: 9 Aralık 2021 Perşembe 12:09 pm - Güncelleme: 9 Aralık 2021 Perşembe 1:12 pm

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın dönemi sona eriyor. Bugün yapılan antrenmana çıkmayı düşünmeyen Yalçın, Başkan Ahmet Nur Çebi ile yaptığı görüşmede istifasını sundu. Çebi başkanlığındaki yönetim Yalçın’ın istifasını kabul etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın Beşiktaş’ın geçtiğimiz haftalarda yaşadığı mağlubiyetlerden sonra oldukça tepki almış ve istifası gündeme gelmişti. Sergen Yalçın’ın yakınlarına istifa kararı aldığı yönünde konuşulduğu iddia edildi. Yalçın’ın Saat 12’de Nevzat Demir Tesisleri’nde başlayacak antrenman öncesi Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelerek görevini bırakacağı yönünde konuşma yapması bekleniyordu.

O GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Siyah beyaz formayı giyerek Beşiktaş’ın efsane isimlerinden biri haline gelen Sergen Yalçın, istifasını Ahmet Nur Çebi’ye sundu. Çebi, Yalçın’ın istifasını kabul etti.

Beşiktaş’ta teknik direktörlüğe geçici olarak altyapı antrenörlerinden Önder Karaveli getirilecek. Siyah beyazlıların Süper Lig’de bu hafta oynayacağı Yuketel Kayserispor maçında takımın başında Önder Karaveli olacak.

Öte yandan, Beşiktaş’ın 10 gündür yabancı bir teknik adamla görüşmelerde belli bir aşamaya geldiği de konuşuluyor.

Beşiktaş, Dortmund’dan eli boş döndü

Beşiktaş, 5 maçtır galibiyete hasret