Sergen Yalçın, Güneş ile görüşmedi…Görevine son verildi!

Yayın tarihi: 22 Ocak 2020 Çarşamba 5:40 pm - Güncelleme: 22 Ocak 2020 Çarşamba 5:41 pm

Btc Turk Yeni Malatyaspor’da Sergen Yalçın’ın ayrılığı tartışmaları sürüyor ve her gün yeni bir boyut ortaya çıkıyor. Sergen Yalçın’ın Şenol Güneş’in yanına gitmemesi, Adil Gevrek ile Sergen Yalçın arasındaki son köprüleri de attı ve taraflar yollarını bu yüzden ayırdığı iddia edildi.

Yalçın’ın Yeni Malatyaspor’dan ayrılığı sürpriz olarak görülse de sezon başından bu yana transfer konusunda yönetimle sorunlar yaşandığı sır değildi. Zaten Yalçın da bunu basın toplantılarında açıkça dile getiriyordu. Fakat buna rağmen iki tarafın da ligin ikinci devresinde yola devam etmesi bekleniyordu.

Zaten Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Ankara’daki çalıştayda Ajansspor’a yaptığı açıklamada aralarında sorun olmadığını söylemişti. Ancak bu açıklamadan 2 gün sonra ayrılık gerçekleşti. Ve Gevrek Radyospor’a yaptığı açıklamada da “Dostça ayrıldık ve konuştuk. Son 8 haftadır takımımızdan memnun değildik. Bunu hocamızla konuştuğumuz için söylüyorum” dedi.

Bu ani ayrılığın arkasında sadece transfer anlaşmazlığı mı vardı? Hayır! Bardağı taşıran son bir damlaya ihtiyaç vardı. Ve damla da Şenol Güneş oldu! Nasıl mı? Şöyle: Antalya’da devre arası kampları gezen A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, 10 Ocak’ta da Yeni Malatyaspor’u ziyaret etti. Ancak Sergen Yalçın, başkan Gevrek’in de olduğu bu görüşmede odasından çıkmadı. Güneş’in yanına Yalçın’ın yardımcıları Murat Şahin ve Çağdaş Atan ise gitti.

Ajansporda’dan Salim Manav’ın haberine göre; Sergen Yalçın’ın Güneş’in yanına gelmemesine kızan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, bu durumdan hoşnut kalmadı. İşte bu son olay Gevrek ile Yalçın arasındaki son köprüleri de attı ve taraflar yollarını ayırdı.

47 yaşındaki teknik adam, Yeni Malatyaspor’da 21 maçta görev alırken 1.52 puan ortalamasını tutturdu. Yalçın yönetimindeki Malatyaspor, Avrupa Ligi’ndeyse bir tur atladıktan sonra 3. ön elemede Partizan’a elenmişti.

 

Alanyaspor Çeyrek Final’de! Kasımpaşa kupaya veda etti