Sergen Yalçın’dan gece kulübü görüntüleriyle ilgili tepki: Ben bekarım gitmem suç mu?

Yayın tarihi: 18 Ağustos 2023 Cuma 11:00 am - Güncelleme: 18 Ağustos 2023 Cuma 11:00 am

Belarus’ta gece kulübünde görüntülenen Sergen Yalçın, görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine açıklama yaptı. Yalçın, kendisini eleştirenlere “Ya kardeşim, ne var bunda? Ben evli değilim, bekarım. Tek başıma yaşıyorum. Özel hayatım var” sözleriyle tepki gösterdi.

Türkiye’de dört büyük takımda da forma giyen eski futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın, geçtiğimiz günlerde Belarus’taki bir gece kulübünün tanıtım videosunda görüntülenmişti. Görüntüler sosyal medyada yayılınca, Sergen Yalçın konuyla ilgili açıklama yaptı.

“BEN EVLİ DEĞİLİM”

YouTube’da L.Ü.E. TV’ye konuşan Yalçın, görüntülere ilişkin şunları söyledi:

“Gece kulübüne gitmek, yüz kızartıcı bir suç mu? Görüntülerim çıkmış gece kulübünde… Ya kardeşim, ne var bunda? Ben evli değilim, bekarım. Tek başıma yaşıyorum. Özel hayatım var.”

“BENİM GİBİ BİR ADAMI BEKLETMEMELERİ LAZIMDI”

Başarılı teknik direktörü, ayrıca Beşiktaş yönetimini de eleştirdi. Şampiyon olduğu sezonun ardından 40 gün bekletilmesini yanlış bulan Yalçın, şu ifadeleri kullandı:

“Şampiyon olmuş bir teknik adamı 40-45 gün bekletmemen lazımdı. Hele ki benim gibi bir adamı… Ertesi gün imzalaman lazımdı… Benim teknik direktörlük hedefim milli takım. Milli takımı çok bekledik çünkü bize çok uygundu. Ancak oradan herhangi bir teklif gelmedi bize.”

Adı Fenerbahçe ile anılıyordu… Sergen Yalçın’ın yeni takımı belli oldu!