Serenay Sarıkaya’ya saldıran kişi akıl hastanesine kaldırıldı
26 Ocak 2022 Çarşamba
Serenay Sarıkaya’ya saldıran Tayfur Demirtaş mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözlem altına alındı.
Serenay Sarıkaya ve şoförü, geçtiğimiz cuma Etiler’de oturduğu sitenin otoparkına girmek üzereyken bir kişinin ağır küfür, tehdit ve saldırılarına maruz kalmıştı. Sarıkaya, karakola giderek saldırgandan şikayetçi olmuştu.
GÖZLEM ALTINDA
Hürriyet’ten Çetin Aydın’ın haberine göre, polis ekipleri yaptıkları araştırmada, otomobili tekmeleyen kişinin 26 yaşındaki Tayfur Demirtaş olduğunu belirledi. Gözaltına alınan Tayfur Demirtaş sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözlem altına alındı.
OFİSLERİ BASTI
Tayfur Demirtaş’ın, geçtiğimiz yıl ekim ayında da Serenay Sarıkaya’nın yanı sıra Bergüzar Korel, Ezgi Mola, Erkan Can gibi birçok ünlünün danışmanlığını yapan şirketin Beşiktaş’taki ofisini bastığı ortaya çıktı.
Benzer Haberler
Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya’nın havuz pozlarına mahkemeden karar
12/04/2022 11:07
Tuba Büyüküstün günlüğünü paylaştı! Serenay Sarıkaya’yı kızdıracak detay
11/04/2022 12:14
Serenay Sarıkaya’a saldıran Tayfur Demirtaş’ın ifadesi ortaya çıktı: Allah katında eş kılındık
02/02/2022 10:43
Serenay Sarıkaya: Ne kadar çaresiz hissettiğimi tarif etmem mümkün değil
25/01/2022 17:55
Serenay Sarıkaya’ya saldırı girişimi
21/01/2022 9:35
Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya’nın ayrılık sebebi yıllar sonra ortaya çıktı!
08/10/2021 12:01