Serenay Sarıkaya’nın annesiyle ilişkisi ortaya çıkan Cansu Tosun’un babasından ‘boşanma’ açıklaması

Yayın tarihi: 26 Aralık 2023 Salı 3:18 pm - Güncelleme: 26 Aralık 2023 Salı 3:18 pm

Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan ile ilişkisinin ortaya çıkmasıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun eşi Serpil Tosun ile boşandıklarını açıkladı.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya‘nın annesi Ümran Seyhan ile oyuncu Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun’un yasak aşkı geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmış, Cansu Tosun’un annesi Serpil Tosun, “Her şey doğru. Konuşacak bir durum yok. Onları Allah’a havale ediyorum” açıklamasını yapmıştı.

Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun’dan ise aylar sonra açıklama geldi. Tosun, Serpil Tosun ile yollarının ayrıldığını söyledi.
“Müge ve Gülşen’le 2 Sayfa” programına konuşan Kenan Tosun şu ifadeleri kullandı:

“1 ay önce boşandık. Kimsenin haberi yok. İlk defa söylüyorum. Anlaşmalı olarak boşandık. O konu kapandı. Zaten boşanma arifesine gelmişti bizim evliliğimiz. Ne konuşsak yanlış anlaşılır. Görüyorsunuz Ümran Hanımla beraber ve mutluyuz. Sizler bir şeyler yazıyorsunuz ama öyle bir şeyler yok. 3 aydır birlikte yaşıyoruz. Yerimiz belli. Kimseden kaçmıyoruz. Çocuklarla küslük yok. Olamaz da… Hiç görüşmez olur muyuz?”

‘Yasak aşk’ yaşayan Serenay Sarıkaya’nın annesi ile Cansu Tosun’un babası yine kameralara yakalandı

Kaynak: TELE1