Seren Serengil’in son durumuna ilişkin açıklama

Yayın tarihi: 17 Aralık 2021 Cuma 3:41 pm - Güncelleme: 17 Aralık 2021 Cuma 3:41 pm

Bir süredir dumping sendromu ile mücadele eden Seren Serengil, bugün bir veda videosu yayınlayarak ameliyata girdi. Hızla kilo verdiği için organları iflas etmek üzere olan Serengil, saatler süren ameliyattan çıktı. Serengil’in sevgilisi, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak operasyonun başarılı geçtiğini söyledi.

Zayıflık uğruna ameliyatlar olan ve dumping sendromuna yakalanan Serengil günden güne eriyor. En son 43,5 kiloya kadar düştüğünü belirten sunucunun organları da iflas etmek üzere olunca ameliyat için adım attı. Sunucu Seren Serengil, sabah saatlerinde 6 saat sürecek bir ameliyata girdi.

VEDA VİDEOSU ÇEKTİ

Seren Serengil’in sevgilisi Mustafa Tohma ameliyathanenin önünden paylaşım yaptı. Seren Serengil’in sevgilisi paylaşıma “Dualarınız bizimle olsun. İyi olacaksın hayatım” notunu düştü. Seren Serengil ameliyata alınmadan hemen önce bir veda videosu çekti. Serengil paylaşımında “Hakkınızı helal edin. İnşallah her şey yolunda gidecek. İnşallah sağ salim çıkacağım olur da terslik olursa… Zor bir ameliyat… ” dedi.

SON PAYLAŞIM GELDİ

Seren Serengil, saatler süren ameliyatından sağ salim çıktı. Instagram hesabından yeni bir paylaşım yapan Mustafa Tohma, “Allah’ım sana sonsuz şükürler olsun ameliyatımız güzel geçti” ifadelerini kullandı.

Organları iflas etme eşiğine gelen Seren Serengil ameliyattan çıktı