Seren Serengil’den Sinan Akçıl’ın seçim paylaşımına tepki: Ne dönek adamsın

Yayın tarihi: 1 Nisan 2024 Pazartesi 11:06 am - Güncelleme: 1 Nisan 2024 Pazartesi 11:09 am

Şarkıcı Seren Serengil, Murat Kurum için şarkı besteleyen şarkıcı Sinan Akçıl’ın seçim paylaşımına “Ne dönek adamsın” diyerek tepki gösterdi.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum için seçim şarkısı besteleyen şarkıcı Sinan Akçıl’ın İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasının ardından yaptığı paylaşıma şarkıcı Seren Serengil’den tepki geldi.

Türkiye AKP-MHP iktidarına kırmızı kart gösterdi

‘ARKADAŞIM ‘İSTANBUL GİTTİ’ DİYOR…’

Daha önce “Geceleri daha rahat uyumak için oyumu Murat Kurum’a” diyen Akçıl, sandıkların açılmasıyla Instagram hesabından “Bir arkadaşım diyor ki ‘İstanbul gitti’. Sanki bir diğer partiye oy verenler Yunanistanlı. Hepimiz Türküz, Türkiye Cumhuriyeti için ve içinde yaşıyoruz. 4 buçuk yıl boyunca istikrar, huzur ve ülke menfaatleri için yaşamak tek dileğim sizin de öyle olsun. Seçimler savaş değil, sevindirmeyin Türkiye düşmanlarını” paylaşımında bulundu.

SERENGİL’DEN TEPKİ: NE DÖNEK ADAMSIN

Daha önce Ekrem İmamoğlu’nu destekleyeceğini açıkladığı için Sinan Akçıl’ın tepkisini çeken Seren Serengil, paylaşıma sessiz kalamadı. Akçıl’ın paylaşımını Instagram hesabından yayınlayan Serengil, “Ya ne dönek bir adamsın. Düne kadar Kurum diyordun. Ben Ekrem Bey’i destekledim diye ‘Acıyorum bu kıza’ diyordun ne oldu? Kurum’a bir beste yap bu kadar bez afişi boşa gitmesin. Sana gelince çok şişmanlamışsın ama karakter hala çok zayıf” dedi.

Özgür Özel gözleri dolarak konuştu

Kaynak: TELE1