Şerdi Odabaşı’ndan sert tepki: İktidardan Kadıköy’e değil algıya operasyon

Yayın tarihi: 17 Mayıs 2022 Salı 12:34 pm - Güncelleme: 17 Mayıs 2022 Salı 3:45 pm

Kadıköy Belediyesine “Rüşvet ve Resmi Belgede Sahtecilik”ten operasyon düzenlendi. TELE1’e konuşan Şerdil Dara Odabaşı, “Kadıköylünün hakkını aramaya devam edeceğim” dedi.

İstanbul merkezli 5 ilde çoğunluğu Kadıköy Belediyesi’nde görevli zabıta personeliyle belediye mühendislerinin de aralarında yer aldığı 54’ü kamu görevlisi 224 şüpheliye “Rüşvet Almak, Vermek, Aracılık Etmek” ve “Resmi Belgede Sahtecilik” iddiasıyla operasyon düzenlendi.

“KASAP DA GÖZALTINDA”

Operasyonla ilgili TELE1’de Enver Aysever’in sunduğu Gündeme Not programında konuşan konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Av. Şerdil Dara Odabaşı Belediyeyeye gelen bir bilginin olmadığını belirterek, Emniyetten valilikten bize net olarak ulaşan bir bilgi yok biz de basın açıklamalından takip ediyoruz. Gözaltına alınanların küçük bir kısmı Kadıköy belediyesinden. Kasap bile var gözaltına alınanlar arasında. Bize şu arkadaşlar şunun için gözaltına alındı diye gelen bir bilgi yok” dedi

“KADIKÖYLÜNÜN HAKKINI ARAMAYA DEVAM EDECEĞİM”

“Bu gözaltı emrini veren de hukukçu ben de hukukçuyum eminim ki onlar dosyaya hakimlerdir. İfadeye de çağırabilirlerdi. Eğer iddialar doğruysa gereğini yapardık. Bu iş siyasi mi diye göreceğiz. Ben kendimden eminim görevimin başındayım. Her şeyin arkasındayım. Kadıköylünün hakkını aramaya devam edeceğim”

Kadıköy Belediyesi’nde operasyon: 224 kişi hakkında gözaltı kararı