Serdar Ortaç: Ayağımı kaybetme riskim var

Yayın tarihi: 30 Aralık 2023 Cumartesi 10:52 am - Güncelleme: 30 Aralık 2023 Cumartesi 11:28 am

Şarkıcı Serdar Ortaç sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamayla sevenlerini üzdü. Ortaç, ayağını kaybetme riski olduğunu söyledi.

Şarkıcı Serdar Ortaç, bir süredir yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor. Her açıklaması ve paylaşımı olay olan ünlü isim TikTok üzerinden açtığı canlı yayınlarla da adından söz ettiriyor. Önceki gün bir güzellik merkezine giden ve kişisel bakım yaptıran Serdar Ortaç pedikür pozuyla sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü şarkıcı şimdi de sağlık durumuyla ilgili açıklamasıyla hayranlarını üzdü.

‘Dünya paralar gönderiyorlar’ diyen Serdar Ortaç TikTok’ta kazandığı parayı ne yaptığını açıkladı

Kendini çok ihmal ettiğini dile getiren Ortaç, “Depresyondan çıkamadım, arkadaşım davet edince geldim ve ilaç gibi geldi. Hep kadınlar yaptıracak diye bir şey yok, erkekler de kişisel bakımına dikkat etmeli. Mesleğim gereği kimseye kötü görünmek istemem ama bakım yapmak benim için eziyet. Aslında hiç sevmem, hastalandıktan sonra da hepten saldım gitti” dedi.

“DÖRDÜNCÜ ATAK GELİRSE…”

Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren 53 yaşındaki sanatçı, “Tek başıma ayakkabımı çıkarırken bile zorlanıyorum, bu hastalığın tedavisi yok. Üç atak geçirdim, dördüncü atak gelirse tehlikeli bir durum olur. Ayağımı kaybetme riskim var. Bakalım, inşallah bir şey olmaz” şeklinde konuştu.

Kaynak: TELE1