Serdar Ortaç’ından ayrılan Loughnan mimar sevgilisinin evlilik teklifini sosyal medyadan yanıtladı

Yayın tarihi: 25 Haziran 2023 Pazar 11:00 am - Güncelleme: 25 Haziran 2023 Pazar 11:05 am

Serdar Ortaç ile 2014 yılında nikah masasına oturup, 2019’da tek celsede boşanan İrlandalı model Chloe Loughnan, mimar sevgilisi Fergus Hennessy’den evlilik teklifi aldı. Loughnan, Instagram hesabından çekilen pozlarını paylaşarak evet notunu yazdı. Ünlü isimlerden tebrik yorumu geldi.

Serdar Ortaç ile 2014 yılında nikah masasına oturup, 2019’da tek celsede boşanan İrlandalı model Chloe Loughnan, şarkıcıdan 700 bin TL’lik nafaka almaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla konuşulan güzel model, bir süredir aşk yaşadığı mimar sevgilisi Fergus Hennessy’den evlilik teklifi aldı.

ÜNLÜ İSİMLERDEN TEBRİK YORUMU GELDİ

Serdar Ortaç ile boşandıktan sonra ülkesine dönen güzel model, mimar Fergus Hennessy ile aşk yaşıyor. Zaman zaman Instagram hesabından sevgilisiyle verdiği pozları yayınlayan model, evlilik kararı aldı. Sahil kenarından sevgilisinden aldığı evlilik teklifini kabul eden Chloe Loughnan, Instagram hesabından çekilen pozlarını paylaşarak “Evet” notunu yazdı. Modelin paylaşımına Aylin Coşkun, Ece Gürsel, Dilşat Erdil, Wilma Elles ve Sevim Emre gibi isimlerden tebrik yorumu geldi.