Serdar Ortaç dansçısıyla evleneceğini açıkladı

Yayın tarihi: 2 Eylül 2023 Cumartesi 3:21 pm - Güncelleme: 2 Eylül 2023 Cumartesi 3:21 pm

Serdar Ortaç, açtığı canlı yayında yeniden evleneceğini açıkladı.  Ortaç, “İnci, aşkım sana çalışıyorum. Ben İnci ile evleneceğim. Beraber öleceğiz. İnci’m benim aşkım benim” sözlerini kullandı.

Sosyal medyadan açtığı yayınlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç gündem olmaya devam ediyor.. Yeniden evleneceğini takipçileri ile paylaşan Serdar Ortaç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Serdar Ortaç’a Chloe Loughnan’dan yanıt: Türkçem yetmez

Geçtiğimiz günlerde yaptığı “Bu benim son turnem. Bundan sonra konser yok. Beni telefondan ve videolardan izleyeceksiniz. Artık bekar ve dullara şarkı okuyacağım.” açıklaması ile adından söz ettiren Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından bir canlı yayın açtı. Canlı yayında şarkısını açan Ortaç, “İnci, aşkım sana çalışıyorum. Ben İnci ile evleneceğim. Beraber öleceğiz. İnci’m benim aşkım benim” diyerek aşkını haykırdı.

Serdar Ortaç ‘namaz’ açıklaması: Başlayacağım ama 60’larda

Ortaç’a İnci’nin kim olduğu sorulunca “Benim kızıl saçlı dansçım” yanıtı verdi. Ünlü şarkıcının canlı yayınına yorum yağdı. Ortaç’a; ‘Evlen çok mutlu ol’, ‘Toparlan artık Serdar Ortaç’, ‘Senin hakkından İnci gelir’ gibi yorumlar yapıldı.

Serdar Ortaç’ın eski eşi Loughnan konuştu: Takılarımı satıp kumara verdi