Serdar Dursun’la İsmail Kartal gerildi, Fenerbahçe geriden gelip kazandı

Yayın tarihi: 12 Şubat 2022 Cumartesi 6:16 pm - Güncelleme: 12 Şubat 2022 Cumartesi 6:16 pm

Fenerbahçe geriye düştüğü Giresunspor maçını 2-1 kazandı. Karşılaşmaya Serdar Dursun’la, hocası İsmail Kartal arasındaki tartışma damga vurdu.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında GZT Giresunspor’a konuk olan Fenerbahçe, rakibini 2-1’lik skorla devirdi. Sarı-lacivertli ekip yeni teknik direktörü İsmail Kartal yönetiminde çıktığı altıncı maçında ikinci galibiyetini alırken, GZT Giresunspor’un ise ligdeki galibiyet hasreti beş maça çıktı.

Karşılaşmada Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 30. dakikada Enner Valencia ve 53. dakikada Dimitris Pelkas kaydetti. Ev sahibi ekibin tek golü ise 2. dakikada Chiquinho’dan geldi.

Öte yandan GZT Giresunspor, maçın 82. dakikasında Alexis Perez’in doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışı kalmasıyla mücadeleyi 10 kişiyle tamamladı. Fenerbahçe bu galibiyetin ardından 40 puana yükselirken, GZT Giresunspor ise 26 puanda kaldı.

İSMAİL KARTAL’LA SERDAR DURSUN TARTIŞTI

Maçta Serdar Dursun yaşadığı sakatlığa rağmen oyundan çıkmak istemedi. Fenerbahçe’de Giresunspor’a karşı ikinci yarıda Miha Zajc’ın yerine oyuna giren Serdar Dursun 12 dakika sonra sakatlandı. Oyuna girdikten sonra elmacık kemiğine darbe alan Serdar Dursun kenar yönetimine işaret yaptı.

Kenara gelirken İsmail Kartal’ın yardımcıları Serdar’a kendini biraz denemesini söyledi. O sırada İsmail Kartal, oyuna girmesi için Berisha’yı çağırdı. Bu konuda İsmail Kartal ve yardımcıları arasında anlaşmazlık ve ufak bir tartışma yaşandı.

Serdar Dursun ise kendini iyi hissettiğini çıkmak istemediğini söyleyerek tepki gösterdi. Ancak yerini Berisha’ya bırakan Serdar Dursun elmacık kemiğinde kırık şüphesiyle hastaneye götürüldü.

Aziz Yıldırım: Fenerbahçe forması giyen tüm Galatasaraylılar gidecek