Serdar Cebe Odatv’den ayrıldı, eski adresine döndü

Yayın tarihi: 16 Ekim 2021 Cumartesi 10:00 am - Güncelleme: 16 Ekim 2021 Cumartesi 12:14 pm

Odatv Genel Yayın Yönetmeni Serdar Cebe, görevinden ayrıldı. Cebe, Odatv’de köşe yazılarına devam edeceğini açıkladı.

Medyakoridoru’nda yer alan habere göre, bir süre önce Odatv’nin Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna oturan Serdar Cebe, görevi bıraktı. Ayrılığına ilişkin MedyaRadar’a konuşan Cebe, “30 senenin ardından onlardan çok şey öğrendim. Yani kısacası ayrılık da sevdaya dahil” dedi.

Cebe şunları söyledi: “Yaklaşık 7 aydır Genel Yayın Yönetmenliğini yürüttüğüm gerçek ve bağımsız habercilerin adresi Odatv’deki görevimi bırakmanın üzüntüsü içindeyim. Beni benden fazla düşünen değerli dostum Soner Yalçın güzel bir yol açtı bana ODATV her zaman benim adresim olacaktı diyen Cebe, “Beraber çalıştığım emekçi arkadaşlarımın hepsinin bana büyük katkıları oldu. 30 senenin ardından onlardan çok şey öğrendim. Yani kısacası ayrılık da sevdaya dahil.

Öte yandan Odatv’den önce Voice of America’nın (VOA) Washington DC’deki ofisinde editör-muhabir olarak çalışan Cebe’nin yeniden Amerika Birleşik Devletleri’ne dönerek bu kurumda göreve başlaması bekleniyor.

Uzun yıllar NTV, Kanal 6, CNN Türk, 24 TV ve Kanal D’de editörlükten haber sunuculuğuna dek çeşitli görevlerde bulunan Serdar Cebe, 26 Şubat 2021’de bu göreve getirilmişti.