Seray Sever’in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı

Yayın tarihi: 9 Mart 2022 Çarşamba 4:51 pm - Güncelleme: 9 Mart 2022 Çarşamba 4:51 pm

Seray Sever’in babası Tamer Sever, koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Muğla’nın Bodrum ilçesinde toprağa verilen Tamer Sever’in cenazesinde Seray Sever ayakta durmakta zorlandı.

Muğla2nın Bodrum ilçesinde hastanede bir süredir koronavirüs tedavisi gören oyuncu ve sunucu Seray Sever’in babası Tamer Sever, dün yaşamını yitirdi. Ortakent Kerem Aydınlar Camii’nde Tamer Sever için bugün öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenazeye Seray Sever ve ailesinin yanı sıra yakınları ve dostları katıldı. Kılınan namazın ardından Tamer Sever Ortakent Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Okunan duaların ardından Seray Sever babasının mezarına çiçek bıraktı. Hamile olan Sever’in ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

“ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR”

Seray Sever, “Babamın bir sürü kronik rahatsızlığı vardı. Fakat bir hafta yoğun bakımda entübe kaldı. Beni İstanbul’a yolcu etti. Çünkü artık doğum yaklaşmıştı. Beni o gün yolcu ettikten sonra doktorlar arayıp babamın entübe edileceğini söyledi. Allah kimseye böyle acı vermesin. Yine de çok şanslıyım Allah herkese böyle bir baba nasip etsin, ateş düştüğü yeri yakıyor” dedi.

İki yıl önce ‘şükredin’ diyen Seray Sever, elektrik faturasına isyan etti