Oyuncu Seray Kaya takipçisine patladı: Klavye delikanlısı!

Yayın tarihi: 9 Ocak 2019 Çarşamba 10:21 am - Güncelleme: 9 Ocak 2019 Çarşamba 1:34 pm

Oyuncu Seray Kaya, instagram’da kendisini eleştiren takipçisine sert tepki gösterdi.

Büyük ilgiyle takip edilen Kadın dizisinin güzel ve başarılı oyuncusu Seray Kaya, Instagram’da kendisini eleştiren takipçisine fena patladı.

2 buçuk sezondur Kadın dizisinde oynayan ve başrol oyuncularından biri olan Seray Kaya, Şirin karakterine başarılı bir şekilde hayat veriyor. Dizide rolü gereği kötü, sevilmeyen ve entrikalarla dolu bir karaktere hayat veren Kaya,  sık sık takipçileri tarafından eleştirilere maruz kalıyor.

Rolü gereği eleştiri ve zaman zaman hakaretlere maruz kaldığını belirten Kaya’ya gelen son mesaj ise ünlü oyuncuyu çıldırttı.

Genç oyuncu, Instagram’daki bir takipçisinin “İki dizide oynayıp Oscar kazanmış gibi davranıyor!” sözlerine sert bir yanıt verdi. Takipçisinin kendisini yerden yere vuran mesajını hikâye bölümünden yayınlayan Kaya, açtı ağzını yumdu gözünü.

Seray Kaya, “Söylediğiniz şeyleri çok ciddiye aldığımdan değil, bizlere her şeyi söyleme hakkını kendinizde bulmanızdan genelde bu tür şeyleri paylaşıyorum. Bu paylaştığım arkadaş, diğer klavye delikanlıları gibi kendince yorumda bulunmuş. Ben de kendisine sormak istiyorum. Sen kimsin? Sen yanlış bildiğin o düşüncelerinle beni yorumlarken sen kimsin?” şeklinde tepkisini ortaya koydu.