Şener Şen’in ödül konuşması geceye damga vurdu! “Bu yaşıma kadar öğrendiğim tek şey…”

Yayın tarihi: 20 Aralık 2023 Çarşamba 12:07 pm - Güncelleme: 20 Aralık 2023 Çarşamba 12:08 pm

Usta oyuncu Şener Şen‘in ‘GQ Türkiye Men of the Year 2023 Ödülleri’nde yaptığı konuşma geceye damga vurdu. Şen, “Bu yaşıma kadar öğrendiğim tek şey kötülerin ve güçlülerin her alanda hakim olduğu bir dünyada yaşıyor olmamız. İyinin, doğrunun, güzelin hakim olacağı bir dünyada ancak sanata ağırlık verilerek yaşayabiliriz” dedi.

GQ Türkiye Men of the Year 2023 Ödülleri, dün gece yapılan törenle sahiplerine teslim edildi. GQ editörleri, yazarları, danışmanları ve okurları tarafından belirlenen müzik, spor, moda, sahne-gösteri, gastronomi, iş dünyası ve sanat dallarında öne çıkan isimler ödüllendirildi.

“KÖTÜLER HAR ALANDA HAKİM…”

Törende Zengin Mutfağı oyunuyla ödül alan usta oyuncu Şener Şen, geceye damga vurdu.

Şen ödül konuşmasında şunları söyledi:

“Bu yaşıma kadar öğrendiğim tek şey kötülerin ve güçlülerin her alanda hakim olduğu bir dünyada yaşıyor olmamız. İyinin, doğrunun, güzelin hakim olacağı bir dünyada ancak sanata ağırlık verilerek yaşayabiliriz. Bu gece çıktığımız yolda bizi onurlandıran bir etkinlikle bir aradayız. Başta beş yıldır Zengin Mutfağı’na gelerek eksiltmeyen ilgileriyle bize destek olan seyircilerimize GQ ailesine, beni ve genç arkadaşlarımı bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum”

Şener Şen ile İlyas Salman barıştı! Yıllar sonra ilk fotoğraf

Kaynak: TELE1