Semiha Peker’in katil zanlısı yakalandı

Yayın tarihi: 25 Şubat 2021 Perşembe 11:32 pm - Güncelleme: 25 Şubat 2021 Perşembe 11:32 pm

Manisa’nın Salihli ilçesinde, eski sevgilisi Semiha Peker’i  pompalı tüfekle öldürdükten sonra, kaçan Yalçın K. olaydan 2 gün sonra yakalandı. 

Salihli ilçesinde yaşayan ve Turgutlu ilçesindeki bir tavuk fabrikasında çalışan 1 çocuk annesi 33 yaşındaki Semiha Peker, sabah servise bineceği Şehitler Mahallesi’ndeki alışveriş merkezinin önüne geldi. Peker’in arkadaşlarıyla servisi beklediği sırada hafif ticari araçla gelen 43 yaşındaki Yalçın K., genç kadına pompalı tüfekle 3 el ateş açtı.

Saldırgan, geldiği hafif ticari araçla kaçarken, kanlar içinde yığılan Semiha Peker ise ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yakındaki özel hastaneye kaldırıldı ancak doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri Yalçın K.’yı yakalamak için çalışmalarını sürdürürken Semiha Peker’in daha önce şüpheli hakkında koruma kararı aldırdığı belirlendi.

Polis ekipleri, Yalçın K.’nın olaydan sonra önce Alaşehir’e, ardından da Kula’ya gittiğini tespit etti. Ekiplerin takibi sonucu, Zaferiye Mahallesi 4 Eylül Caddesi üzerinde barınmak için yer aradığı tespit edilen Yalçın K., yakalanarak gözaltına alındı.