Selma Ateş: Beni izleyen kişiler beyaz bir araca bindi

Yayın tarihi: 13 Haziran 2024 Perşembe 11:49 am - Güncelleme: 13 Haziran 2024 Perşembe 6:04 pm

Haber: Haber Merkezi

Takip edildiği gerekçesiyle karakola giden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş, kendisini izleyenlerin beyaz bir araca bindiğini söyledi.

Ankara’da 30 Aralık 2022 günü düzenlenen suikastla öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş takip edildiği gerekçesiyle karakola giderek şikayetçi oldu.

Selma Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kendisini izleyenlerin beyaz bir araca bindiğini ifade etti. Daha önce gittiği bir çay bahçesinde izlendiğini söyleyen Selma Ateş, iki olayın bağlantılı olabileceği gerekçesiyle şikayette bulunduğunu söyledi.

Selma Ateş’in paylaşımı şu şekilde:

“Bugün Başaran Mahallesinde bulunan baba evinden çıktığımda beni izlediğini hissettiğim bir kaç kişi gördüm ve bu şahıslar beyaz bir araca bindiler. Olayı önemsemeyerek Hünkar Köşkü çay bahçesinde arkadaşlarımla görüşmeye gittiğimde , orada da birkaç kişinin sık sık masamıza baktığını farkettim, bunun üzerine huzursuz olup gitmek üzere kalktık. Bu şahıslarda bizim kalktığımızı görüp bizle aynı zamanda kalktılar .Zira tüm kamuoyunun bildiği üzere uzun süredir sosyal medya hesaplarımıza tehdit içerikli çok sayıda paylaşım yapılmaktadır. Biz hem Başaranda evin önünde hemde çaybahçesinde ki kişilerin ilintili olabileceğini düşünerek ilgili kişilerin tespiti talebiyle şikayette bulunduk. Emniyet birimleri konuya hassasiyet ile yaklaştılar ve bu konuda güvenliğimizi sağlamak üzere çalışmalarını sürdürüyor”

Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş takip edildiği gerekçesiyle karakola gitti

Kaynak: HABER MERKEZİ