Selin Ciğerci’nin boşanma sebebiyle ilgili çarpıcı iddia

Yayın tarihi: 24 Eylül 2021 Cuma 12:51 pm - Güncelleme: 24 Eylül 2021 Cuma 12:51 pm

Sanatçı Onur Akay, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde boşanan Selin Ciğerci’yle ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde tek celsede boşanmışlardı. Onur Akay, katıldığı bir programda Selin Ciğerci hakkında yeni bir iddiada bulundu.

“İNGİLTERE’DE EVLENDİ”

Akay, geçtiğimiz günlerde futbolcu Gökhan Çıra’dan boşanan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin, geçen sene bir Türk asıllı İngiliz vatandaşı ile İngiltere’de evlendiğini açıkladı.

Gökhan Çıra’nın boşandıktan bir gün sonra bir kadınla çekilmiş fotoğrafını da yayınlayan Onur Akay, aslında bu boşanmanın aldatma nedeni ile değil, Selin Ciğerci’nin taşıyıcı anneden çocuğu olduğu için gerçekleştiğini dile getirdi.

“ÇOCUK DA DOĞMUŞ”

Canlı yayında bu olayı Deniz Akkaya’nın da bildiğini ve belgelerini gördüğünü dile getiren Onur Akay, “Aslında Selin Ciğerci bir şekilde aldatmış gibi görülüyor. Ben onlara yakın kişilerden bu konuyu çok uzun süre araştırdım. Anlaşmalı bir şekilde boşanmalarının tek sebebi Selin Ciğerci’nin Türkiye’de yasal olmayan taşıyıcı anne yöntemi ile çocuk sahibi olmak istemesi. İngiltere’de bir anne ayarlamış geçen sene ve anneyi bulduktan sonrada Türk asıllı bir İngiliz vatandaşı ile evlenmiş Selin Ciğerci. Çocuk da hatta doğmuş” ifadelerini kullandı.