Selin Ciğerci’den boşanan Gökhan Çıra yeni sevgilisine 14 milyonluk araba aldı

Yayın tarihi: 5 Mayıs 2023 Cuma 4:40 pm - Güncelleme: 5 Mayıs 2023 Cuma 4:40 pm

Selin Ciğerci ile boşandıktan sonra Eylül Keleş ile birlikte olan eski futbolcu Gökhan Çıra, yeni sevgilisine 14 milyon TL değerinde son model bir araç aldı.

Selin Ciğerci ile ikinci kez boşanan eski futbolcu Gökhan Çıra, bir süredir aşk yaşadığı Eylül Keleş ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Çıra’nın sevgilisine aldığı hediye ise dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Keleş’e evlilik teklifini ettiğini duyuran Gökhan Çıra, aldığı tektaş yüzüğü yayınlayarak “Evet güzel haberi verelim, eylülde düğünümüz var” dedi.

Çıra bugün de sevgilisine aldığı düğün hediyesini paylaştı. Sevgilisine 14 milyon TL değerindeki özel plakalı bir araç alan Çıra, “Güle güle bin sevgilim” dedi.

BAYRAMI BİRLİKTE KUTLADILAR

Selin Ciğerci ile evliyken bir bebek evlat edinen Gökhan Çıra, Ramazan Bayramı’nı kızı ve yeni sevgilisi Eylem Keleş ile geçirdi. Birlikte verdikleri pozu Instagram hesabından paylaşan Çıra, “Bugün bizim ilk bayramımız herkesin bayramını kutlarız büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz. Allah’ım benden alsın size versin ömürlerim benim” ifadelerini kullandı.