Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra hakkında soruşturma başlatıldı

Yayın tarihi: 1 Aralık 2023 Cuma 8:30 pm - Güncelleme: 2 Aralık 2023 Cumartesi 1:53 am

Gazeteci Murat Ağırel, MASAK’ın hakkında inceleme başlattığı sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra hakkında İstanbul Başsavcılığı’nın soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Polat soruşturması genişliyor. Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ‘kara para aklama’ suçlamasıyla tutuklanmasının ardından sosyal medya fenomenleri mercek altına alındı.

Bugün aralarında Eylül Öztürk, Özlem Altınok Öz ve eşi Tayyar Taylan Öz’ün de  olduğu 14 sosyal medya fenomeninin mal varlıklarına el konulmasının ardından Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra hakkında da soruşturma başlatıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Gazeteci Murat Ağırel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı duyurdu. Ağırel paylaşımında “Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığını öğrendim.” dedi.

MASAK İNCELEME BAŞLATMIŞTI

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ‘Selin Beauty’ markası ile açtığı güzellik merkezleri bulunan ve kendi markasıyla kozmetik ürünleri satan Selin Ciğerci hakkında inceleme başlatmıştı.

MASAK’ın hakkında inceleme başlatmasının ardından canlı yayında konuşan Selin Ciğerci, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Herkes iyi olsun, mutlu olsun derken her şeyden o kadar sıkıldım ki… Yaşamadığım lincin hiçbir türü kalmadı. Ben hep sessiz kaldım ama bir tek buna cevap veririm. Benim annem ve babam böyle şeylere dayanamaz. Eğer ki kara para aklamada benim adım varsa bu işe bakan kimse bana müebbet hapis cezası verin derim. 5 sene içerisinde vermiş olduğum vergi 40 milyon TL’den fazla. Hala da vergi borcum var onları da parça parça ödüyorum. Her iş insanının olduğu gibi. Dilan Polat konusunda da eğer böyle bir şey yaptıysa zaten ortaya çıkar dedim. Ben konuştuğumda olaylar buralara kadar gelmemiş kara para aklama olayı yoktu. Zaten varsa hem benim hem onun ortaya çıksın”

Gökhan Çıra’nın eski kulübü Tuzlaspor’un da adı kara para aklama iddialarında adı geçiyor.

Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra ve Eylül Keleş ayrıldı

Kaynak: TELE1