Selin Ciğerci: İçeride ne yaşadığımı hala hiç kimse bilmiyor

Yayın tarihi: 14 Mart 2023 Salı 8:34 pm - Güncelleme: 14 Mart 2023 Salı 9:03 pm

Konya’da kendi adını taşıyan güzellik merkezinin açılışında saldırı girişimine maruz kalan trans kadın Selin Ciğerci yeni bir açıklama yaptı, “Siz sadece sokağı izlediniz, içeride ne yaşadığımı hala hiç kimse bilmiyor” dedi.

Babasının memleketi Konya’da kendi adını taşıyan güzellik merkezinin açılışında saldırı girişimine maruz kalan trans kadın Selin Ciğerci yeni bir açıklama yaparak, herkese teşekkür etti.

tv100’e konuşan Ciğerci yaşadıklarını şöyle anlattı: “Yaşamış olduğum olay çok kötü bir olay siz sadece sokağı izlediniz. İçerde ne yaşadığımı hala hiç kimse bilmiyor. Ece hanım siz bana dün destek olurken çok güzel bir şeye değindiniz. Gerçek Konya halkından bahsettiniz, ben gerçekten hemşehrilerimi çok seviyorum. Konya’yı çok seviyorum. 35 tane benim salonum var, babam sadece Konya şubesini verdiğimde beni aradı. Asla bu olayı komple Konya’ya mal etmiyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Arayan soran mesaj atan. Yalnız olmadığımı bana çok güzel hissettirdiniz.”

Ciğerci, baba tarafından memleketi olan Konya’da, açılışını yapacağı kendi adını taşıyan güzellik merkezinde saldırı girişimine maruz kalmıtı. Güzellik merkezinin bir şubesini Konya Meram’da açacağını sosyal medyadan duyuran Ciğerci çok sayıda kişinin tehditleriyle karşılaşmıştı. Nefret söyleminde bulunan kalabalık bir grup Twitter’da ‘Selin Ciğerci’yi Konya’da istemiyoruz’ diyerek tepki göstermişti.

Selin Ciğerci’ye Konya’da saldırı girişimi!