Selena Gomez : Küçük yaşta çıplaklığa zorlandım

Yayın tarihi: 14 Eylül 2020 Pazartesi 9:56 am - Güncelleme: 14 Eylül 2020 Pazartesi 9:56 am

Çok küçük yaşlarda müzik dünyasına adım atan yıldız şarkıcı Selena Gomez’den şoke eden bir itiraf geldi. Gomez, daha yetişkin görünmesi için çıplaklığa zorlandığını dile getirdi. Genç şarkıcıya bu itirafından sonra hayranlarından destek mesajı yağdı.

 

Dışarıdan oldukça şaşalı görünen gösteri dünyasının görünmeyen tarafı oldukça karanlık. Küçük yaşta ünlü olmanın bedelini ağır ödeyen yıldız isimlerden Selena Gomez, yaptığı itirafla bu dünyanın ne kadar sıkıntılı olduğunu gözler önüne seriyor.

Henüz 8 yaşında bir çocukken müzik dünyasına adım atan Selena Gomez, “Daha yetişkin görünmem için çok baskı gördüm. Seksi kıyafetler giymeye zorlandım. Çıplaklığa zorlandım” dedi.

Son günlerde hayranlarıyla daha fazla iletişime geçen genç şarkıcı, özel hayatıyla ilgili de itiraflarda bulunmuştu. . Gomez, “Tüm eski sevgililerim deli olduğumu düşünüyor. Ama umursamıyorum” dedi.

Bu yıl çıkardığı ‘Rare’ aldı albüm ile dört yıl aradan sonra müzik sektörüne geri dönen Selena Gomez, psikolojik sorunlarla mücadele ettiğini de hayranlarıyla paylaşmıştı.

Yalnızlık korkusunun olduğunu dile getiren şarkıcı, “Bazı günler uyandığımda ve sinirli olduğumda sonsuza kadar yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum” demişti.