Selen Görgüzel kimdir?

Yayın tarihi: 10 Mart 2022 Perşembe 12:53 pm - Güncelleme: 10 Mart 2022 Perşembe 12:53 pm

Hamdi Alkan ile boşanma kararı aldığı iddiaları sonrası Selen Görgüzel yeniden gündem oldu. Boşanma iddialarının medyada geniş yer bulması sonrasında Selen Görgüzel kimdir sorusu arama; motorlarında üst sıralara yükseldi. Peki Selen Görgüzel kimdir ? İşte Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel hakkında tüm bilinenler

Selen Görgüzel kimdir ? sorusu sosyal medyada gündem oldu. Selen Görgüzel, 9 Şubat 1979’da İstanbul’da dünyaya geldi. Çalışma hayatına daha lise yıllarında Okan Bayülgen’in “Televizyon Çocuğu” programında kamera arkasında part time; çalışarak başladı. Selen Görgüzel eğitimini 50. Yıl Tahran Lisesi’nde tamamlamıştır. 18 yaşındayken erken bir evlilik yapan Selen Görgüzel, 2003 yılında ilk eşinden ayrıldı. Selen Görgüzel’in bu evliliğinden İlknaz isimli bir kızı var.

Hamdi Alkan: Rahatsızlık duymadım, kıskanılacak bir durum yok

Selen Görgüzel 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ‘’Zirvedeki Sesler’’ isimli programı sunarak ekran hayatına başladı. Bu ilk adımdan sonra çeşitli kanallarda da, kendi hazırlayıp; sunduğu programlarla planlarını hayata geçirdi.

Nihat Doğan’dan o görüntülere ‘Türkan Şoray’ tepkisi

Mahallenin Muhtarları, Avrupa Yakası, Belalı Baldız, Emanet, Deli Dumrul, Oğlum İçin, Tılsım Odası, Pars Narkoterör, Ağlamak Yok, Doktorlar, Kurtlar Vadisi gibi dizilerin kadrosunda yer aldı. Eşi Hamdi Alkan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu O Hayat Benim dizisindeki Cevriye karakteriyle büyük bir kitle tarafından tanındı. Selen Görgüzel 2017 yılının yaz sezonunda ise Star TV’nin sevilen dizisi Türk Malı ile izleyicisi karşısına çıktı.

ÖPÜŞME SAHNESİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Selen Görgüzel, kadrosunda yer aldığı tiyatro oyununda rol arkadaşı İrfan Kangı’yla öpüştü. Sahne öncesinde Kangı, seyirciler arasında; bulunan Görgüzel’in eşi Hamdi Alkan’dan izin almıştı.