Selde sürüklenen otomobilinin altında kaldı! Boğulmaktan çevredekiler kurtardı

Yayın tarihi: 20 Haziran 2023 Salı 9:43 am - Güncelleme: 20 Haziran 2023 Salı 9:48 am

Ankara‘da yoğun yağışın etkisiyle caddede otomobiller sürüklendi, yurttaşlar zor anlar yaşadı. Sele kapılan aracın altında kalan sürücü, çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde yoğun yağış nedeniyle otomobiller sürüklendi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, sel sularına kapılarak sürüklenmeye başladı. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Olay saat 18.00 sıralarında Yükseltepe Mahallesi Karakeçili Caddesi’nde meydana geldi. 07 SC 206 plakalı henüz kimliği belirlenemeyen otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybedip sel sularına kapılarak sürüklenmeye başladı. Otomobil, aynı yol üzerinde mahsur kalan başka bir otomobile çarparak durabildi. Otomobilinden çıkmak için kapısını açan sürücü, önce aracına dolan sel sularıyla mücadele etti. Daha sonra inerken dengesini kaybederek suların yükselttiği otomobilinin altında kaldı. Çevredeki vatandaşlar otomobilin altında kalan sürücüyü kurtarmak için önce iple bir birilerine tutunarak suların arasına daldı, ipin kopmasıyla başka bir yola başvuran vatandaşlar; sel sularının önüne ağır taşıtları koyarak sürücüyü boğulmaktan kurtardı. Vatandaşlar tarafından kurtarılan sürücü olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara Etlik Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ankara Valiliği’nden sağanak yağmur uyarısı