Selda Bağcan Beşiktaş’ı coşturdu

Yayın tarihi: 1 Eylül 2022 Perşembe 11:09 am - Güncelleme: 1 Eylül 2022 Perşembe 11:09 am

Türk halk müziğinin sevilen ismi Selda Bağcan, Beşiktaş Festivali kapsamında düzenlenen gecede konser verdi. Barbaros Meydanı’nda gerçekleşen konsere birçok ilçeden yüzlerce kişi katıldı. Konserde sevilen şarkılarını seslendiren Bağcan, dinleyicilerden gelen yoğun ilgi üzerine kimi şarkılarını iki kez okudu.

‘Yalan dünya’,’yaz gazeteci yaz’, ‘anne ben geldim’, ‘tatlı dillim’ gibi unutulmaz parçaları seslendiren Bağcan yaklaşık iki saat sahnede kaldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da TEMA’ya fidan bağışında bulunduklarını temsil eden plaketi Beşiktaş halkı adına Selda Bağcan’a takdim etti.

‘VARLIĞINIZLA BİZE GÜÇ VE UMUT VERİYORSUNUZ’

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Selda Bağcan’a teşekkürlerini ileterek, “Dün 30 Ağustos Zafer Bayramı?mızı burada hep beraber coşkuyla kutladık. Bugün de yaklaşık 30 gün sürecek festivalin başlangıcını sizlerle birlikte yaşıyoruz. Festivallerin yasaklandığı, ifade etmekte güçlük yaşadığımız çok zor günlerden geçiyoruz. Ama bütün hayatını bu yasaklarla mücadeleye adamış, devrimci, demokrat kişiliğinden bir gün bile taviz vermemiş Selda Bağcan ile aynı sahnede bulunmak, aynı havayı solumak hem benim için, hem değerli arkadaşlarımız için çok büyük bir onur. Varlığınızla bize güç ve umut veriyorsunuz. İyi ki varsınız, hep var olun” dedi.

Selda Bağcan ‘Yaz Gazeteci Yaz’ şarkısını güncelledi