AKP iktidarına yakınlığıyla bilinen gazeteci Taha Hüseyin Karagöz’ün CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etmesi tepki toplamıştı. Bir tepki de Now Haber sunucusu Selçuk Tepeli’den geldi.

AKP iktidarına yakınlığıyla bilinen gazeteci Taha Hüseyin Karagöz CHP lideri Özgür Özel’i ziyaret etti. Karagöz ziyaretini sosyal medya hesabından, “Ankara’daki son durağım CHP lideri Sn. Özgür Özel oldu. Yine kibar ve samimi bir ev sahibiydi. Siyasette ortamı yumuşatacak adımların yenilerini planlıyor. Sadece görüşmek bağlamında değil, sahiplenmeyi de katıyor. Türk politikası adına umut verici gelişmeler doğrusu” notuyla duyurdu.

Yandaş Taha Hüseyin Karagöz’ün Özgür Özel’i ziyareti tepki topladı

Karagöz’ün Özel’i ziyaret etmesi sosyal medyada tepki topladı. Karagöz’ün paylaşımın altına yüzlerce yorum gelirken gazetecilerden ve tanınmış isimlerden de tepkiler geldi.

BİR TEPKİ DE SELÇUK TEPELİ’DEN

Now Haber sunucusu gazeteci Selçuk Tepeli, Taha Hüseyin Karagöz’ün CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etmesi ve fotoğraf çekmesine tepki göstererek “Ben olsam o fotoğraf yerine bir sığırla fotoğrafım olsun isterdim.” ifadelerini kullandı.

Selçuk Tepeli: Mesela ben olsam Taha yerine bir sığırla fotoğrafım olsun isterdim

Selçuk Tepeli: Mesela ben olsam Taha yerine bir sığırla fotoğrafım olsun isterdim