Selçuk Özdağ’dan Bahçeli’ye: İspatlayın, siyasi hayatımı noktalayacağım

Yayın tarihi: 28 Ocak 2021 Perşembe 5:40 pm - Güncelleme: 28 Ocak 2021 Perşembe 5:43 pm

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, uğradığı saldırı için “Bildik bir numaradır” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yanıt verirken, “Siz şu an Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı gibisiniz. Hatta İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı elinizde… Ortaya çıkarın ben siyasi hayatımı noktalayacağım ve bütün Türkiye’den özür dileyerek Türkiye’yi terk edeceğim ama siz siyaseti bırakacak mısınız?” karşılığını verdi

Saldırıya uğrayan Gelecek Partili Selçuk Özdağ, YouTube üzerinden yayın yapan gazeteci Fatih Portakal’ın soruları yanıtladı.

Özdağ, uğradığı saldırıyla ilgili “Suç ve suçluyu uzaklarda araştırmasınlar. Sicili kabarık bir siyasetçinin evinin balkonuna kamera yerleştirip kavga anını kayda aldırması sonra da dönüp masumiyet pozuna bürünmesi, bununla da yetinmeyip ‘Bana saldırdılar’ çığırtkanlığına tevessül etmesi bildik bir numaradır” açıklamasını yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi iddiasını ispat etmeye çağırdı.

Özdağ, şunları söyledi: “Sayın Bahçeli 20 sene milletvekilliği yaptı, 3 buçuk yıl başbakan yardımcılığı yaptı ve kendisi bu iddiasını ispat edecek. Biz evimize kamera koymuş muyuz? Kamera koysak benim sırtımı çeker, karşıdaki olayı yapanların yüzünü çeker, Burada karşıdaki olayı yapanların sırtını çekmiş benim yüzümü çekiyor. Kaçarken onların yüzü görünüyor, karşı apartmanlardan çekilmiş. Tabi kimyaları bozuldu. Bir oyunları vardı.

“BENİM BİR TEKLİFİM VAR”

Şimdi benim bir teklifim var. Bakın Sayın Bahçeli, madem ki ben koydum, madem ki bu olayı ben yaptım, 17 dikişi ben attırdım, iki dakika ile ölümden döndüm, kolum parmaklarım kırıldı, bu şekilde bir talimat vererek bunları yaptırdım kendime. Orhan Bey’e de, Afşin Bey’e de yaptırdım. Bakın hükümeti destekliyorsunuz. Siz şu an Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı gibisiniz. Hatta ortaksınız hatta zaman zaman Cumhurbaşkanı siz oluyorsunuz. İçişleri Bakanlığı elinizde, Adalet Bakanlığı elinizde… Ortaya çıkarın ben siyasi hayatımı noktalayacağım ve bütün Türkiye’den özür dileyerek Türkiye’yi terk edeceğim ama siz siyaseti bırakacak mısınız?”

Bahçeli’den Selçuk Özdağ’a ağır suçlama: O kamerayı oraya kendi koydurdu