Selçuk Özdağ’dan Bahçeli’ye hodri meydan: Kaydım varsa siyaseti bırakacağım

Yayın tarihi: 26 Ocak 2021 Salı 9:45 pm - Güncelleme: 26 Ocak 2021 Salı 9:45 pm

Evinin önünde sopalı ve silahlı saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ,  kendisini hedef gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye canlı yayında meydan okudu.

Selçuk Özdağ, KRT TV’de Gürkan Hacır’ın sunduğu Uğur Dündar, Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz ve Elfin Tataroğlu’nun konuk olduğu Şimdiki Zaman siyaset programımda Devlet Bahçeli’nin kendisini hedef alan açıklamalarına yanıt verdi.

Selçuk Özdağ, saldırganlarla ilişkisi olduğu iddialarına ilişkin “HTS kayıtlarımızı incelesinler benimle en ufak bir mesajlaşmam, en ufak bir görüşmem, en ufak bir telefon kaydım, en ufak bir whatshap kaydım varsa siyaseti bırakacağım. Ve kendilerinden de özür dileyeceğim. Ama aksi takdirde kendisi benden özür dileyecek mi?” şeklinde konuşarak Bahçeli’ye yanıt verdi.

BAHÇELİ’NİN ‘SALDIRIYI KENDİ KENDİNE DÜZENLETTİ’ İDDİASI

“Görüntüdeki ev, benim evimin karşısından çekilmiş. Kim çektiyse onlara milyon kere teşekkür ediyorum. Eğer bu kamera kayıtları çıkmamış olsaydı, bugüne kadar 15 ‘e yakın gazeteci 2019 yılından bugüne kadar hanımının çocuklarının yanında, hanımının çocuklarının yanında dövüldüler.

Hatta bilmediğiniz konular var, bazı kendi aralarındaki hesaplaşmalarda burada bazı kişiler de dövüldüler. Bunlar yavaş yavaş kamuoyuna yansımaya başladı. 1,5 ay önce de genç bir gazetecinin evine polis gelerek, “Siz yayında silah göstermişsiniz doğru mu?” diye sormuşlar. Daha sonra polisler özür dileyip gidiyorlar. 2 gün sonra ise 2 araba trafikte bunun önünü kesiyorlar. Gazeteci arabayı kendisi kullanıyor. 7 kişi bu kişiyi dövüyorlar. “Sayın Bahçeli’ye siz nasıl aleyhte yayın yaparsınız” diyerek…. O mahallenin daha kayıtları alınmadı.

Burada Bahçeli’ye düşen iddiasını ispat etmektir. 3,5 yıl Başbakan Yardımcılığı yaptı, 2,5 yıldır da Cumhurbaşkanı 1. Yardımcısı gibi çalışıyor. Ellerinde Cumhurbaşkanlığı, İçişleri ve Adalet Bakanlığı var. Bu iddiaları ortaya çıkartsınlar. Ben açık ve şeffafım.

ÜMİT ÖZDAĞ’DAN HODRİ MEYDAN

Bu aranan 5 kişiyi derhal bulsunlar. HTS kayıtlarımızı incelesinler benimle en ufak bir mesajlaşmam, en ufak bir görüşmem, en ufak bir telefon kaydım, en ufak bir whatshap kaydım varsa siyaseti bırakacağım. Ve kendilerinden de özür dileyeceğim. Ama aksi takdirde kendisi benden özür dileyecek mi?

17 dikiş var kafamda ve dikişler yeni alındı. Bir insan kendisine bu şekilde bir saldırı düzenlentir mi? Beyin cerrahları şunu söylediler; “Bir kaç dakika geçikmiş olsaydınız Selçuk Bey, inanın kan kaybından ölürdünüz” dediler.

ÜLKÜ OCAKLARININ ARABASI!

Arabamızda silah olmamış olsaydı, bunlar tekrar bunlar bana saldıracaktı. Birkaç gün önce tekrar gelmişler keşif yapmışlar. Bir komşumuz salı günü yine aynı arabayla 2 kişinin geldiğini söyledi. Bu araba ülkü ocaklarının arabası. Bana saldırıyı düzenleyen kişi Ülkü Ocakları Orta Öğretim Başkanı.”

DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Öte yandan Selçuk Özdağ, Bahçeli’nin “kendilerine saldırı düzenlediler” iddiaları için suç duyurusunda bulunacağını da söyledi.

DEVLET BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, geçtiğimiz haftalarda saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile ilgili de konuştu.

Özdağ’a yapılan saldırının partisiyle ilişkilendirilmesinden rahatsızlık duyan Bahçeli, “Hiç kimse şiddet ihalesini üzerimize yıkmaya çalışmasın, bunu aklından dahi geçirmesin. Gündeme gelmek için kendilerine saldırı organize edenler, husumet çemberine sıkışanlar, suç ve suçluyu uzaklarda araştırmasınlar. Evinin balkonuna kamera yerleştirmesi, sonra dönüp masumiyet çığırtkanlığı yapması, sonra da bana saldırdılar demesi bildik bir numaradır. Bu numaralar eskimiştir.” ifadelerini kullandı.