Selçuk Özdağ’a saldırı anı ortaya çıktı: Silahlar arka arkaya patladı

Yayın tarihi: 19 Ocak 2021 Salı 1:18 pm - Güncelleme: 19 Ocak 2021 Salı 5:41 pm

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a evinin önünde silah ve sopalarla düzenlenen saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, saldırganlardan ikisinin elinde silah, diğerlerinde ise sopa olduğu görüldü.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, 15 Ocak’ta evinin önünde 5 kişi tarafından saldırıya uğramıştı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 5 saldırgandan 2’si gözaltına alındı. Özdağ’a saldıran ve gözaltına alınan iki şüpheliden Abdurrahman Gülseven’in 10 Ekim Ankara Katliamı için “Daha iyisi olabilirdi” şeklinde paylaşım yapan kişi olduğu ortaya çıktı.

Ülkü Ocakları, Selçuk Özdağ’ın uğradığı saldırıyla ilgili soruşturmayı yürüten savcıyı tehdit etti!

ARD ARDA SİLAH SESLERİ

Öte yandan, Özdağ’a saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı. Bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde, saldırganlardan ikisinin elinde silah, diğerlerinde ise sopa olduğu görüldü. Özdağ’ın saldırı sonrası kaçan şüphelileri kovaladığı anlar kameraya yansırken, bu sırada silah sesleri duyuldu.

 

Davutoğlu, Özdağ ve Erdoğan arasındaki telefon görüşmesini anlattı: Bahçeli’nin tepkisinden çekiniyor

 

ÜÇ KİŞİ ARANIYOR

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında beş saldırgandan ikisi gözaltına alındı. İki kişi, saldırıyı kabul etti ancak çelişkili ifadeler verdi. Üç kişinin de yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Soruşturmada, saldırının planlı yapıldığı da ortaya çıktı. Tespitlere göre, saldırganlar yakalanmamak için araç kiraladı. Aracın plakasını kapattıktan sonra Özdağ’ın evinin önünde pusuya yattı. Saldırganlar sonra aynı araçla kaçtı. Dün, şüphelilerden ikisini Özdağ’ın şoförü, birini ise Emniyet’te gösterilen sabıka kayıtlı kişiler arasından Selçuk Özdağ teşhis etti.

SALDIRGAN 10 EKİM SALDIRISINI ÖVMÜŞ

Özdağ’a saldıran ve gözaltına alınan iki şüpheliden Abdurrahman Gülseven’in 10 Ekim Ankara Katliamı için “Daha iyisi olabilirdi” şeklinde paylaşım yapan kişi olduğu ortaya çıktı. Alican Uludağ’ın ankaragazetecisi.com sitesinde yer alan haberine göre, Gülseven hakkında “IŞİD propagandası yapmaktan” dava açılmıştı. Gülseven, halen bu suçtan yargılanıyor. Emniyette ifade veren Gülseven, Selçuk Özdağ’dan şikayetçi oldu.

Soylu, saldırıları ‘tepkisel’ buldu!