Selçuk Özdağ erken seçim tarihini açıkladı

Yayın tarihi: 29 Mayıs 2022 Pazar 9:40 pm - Güncelleme: 29 Mayıs 2022 Pazar 9:40 pm

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, canlı yayında seçim tarihini açıkladı. Özdağ, 6 Kasım 2022 tarihinde sandığa gidileceğini tahmin ettiklerini ifade etti.

TELE 1 Gündem Özel programında konuşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, erken seçim tarihi hakkında tahminlerini açıkladı. Özdağ, “Biz 6 Kasım 2022’de seçim olacağını tahmin ediyoruz. Ya ekim ayının son haftasında bir pazar günü ya da kasım ayının ilk haftasında pazar günü seçim olacak.” dedi.

Daha fazla umut, daha fazla heyecan ve gelecek adına milletimize güven verme adına ortaya çıkacağız. Sandık güvenliği bizim sorumluluğumuzda. Sandık güvenliği siyasilerin sorumluluğunda. Milletimizden şunu istiyoruz; sadece ve sadece kararsız kalmayın, tarafsız kalmayın. Karar veremedik demeyin. 08:00’dan 18.00’a kadar sandıklara gidin. Zaten biz 6 Kasım 2022’de seçim olacağını tahmin ediyoruz. Ya ekim ayının son haftasında bir pazar günü ya da kasım ayının ilk haftasında pazar günü seçim olacak. 3600 ek gösterge, EYT’lilerin konuşuluyor olması, memur maaşlarına zam yapılacak olması… Tabii bu aynı zamanda bir elma şekeri. Ancak bu elma şekerinin içerisinde zehir var.

AKP kulislerinde erken seçim tartışması! Tarih verildi