Şeker: Bazen kazanmak bazen paylaşmak lazım

Yayın tarihi: 3 Eylül 2020 Perşembe 1:28 pm - Güncelleme: 4 Eylül 2020 Cuma 1:33 pm

Seyhan Belediyesi ile SASA Erdemoğlu Holding tarafından yapımı için daha önce protokolü imzalanan Kreş ve Gündüz Bakımevi temeli gerçekleştirilen törenle atıldı. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Atılan temelle burada yapılacak olan eğitim tesisi, geleceğe ışık tutacaktır. Bu önemli katkı için Erdemoğlu Vakfı’na teşekkür ediyorum.” dedi.

Yeşiloba TOKİ konutları içerisinde Seyhan Belediyesi-SASA Mehmet Erdemoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevi Temel atma töreninde konuşan SASA Genel Müdürü Mehmet Şeker şöyle söyledi:

“Erdemoğlu Holding olarak Adana’ya yatırımlarımız 2015 yılından itibaren başladı. Her şey, kazanarak olmuyor, paylaşmakta çok önemli. Değişik sektörlerde yatırımlarımız bulunmakta. Seyhan Belediyesi ile beraber gerçekleştirdiğimiz Kreş ve Gündüz Bakımevimiz Adana’mıza hayırlı olsun” dedi.

AKAY: KREŞLER EĞİTİMİN KÜÇÜK YAŞTA BAŞLAMASININ GÖSTERGESİDİR

İki mutluluğu bir arada yaşadıklarını ifade eden Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da,” Üreten yapının gittikçe daha üretken hale gelmesi. 2.si ise üreten kesimlerin-kurumların toplumsal eğitime önem vermesi. Bu iki değere Hayırseveler bu tür projelerde öncülük etmekteler. Burada yapılacak olan eğitim çalışması ile geleceğe ışık tutulması sağlanacak. Kreşler artık eğitimin küçük yaşta başlamasının göstergesi ve örneğidir. Çocuklarımızın çok küçük yaşta eğitilmesini sağlayarak, Atatürk ilkelerine bağlı bir birey olmalarını sağlamalıyız. 5 sınıflık tesis 120 kişiye hitap edecek. Süreç içinde bu sayıyı arttırmayı planlıyoruz. Hem üretime hem de eğitime katkı veren Erdemoğlu Holdinge teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KARALAR: YATIRIM YAPMAK İSTEYENLERİ DESTEKLEMELİYİZ

Temel atma töreni katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise, “ Seyhan Belediyesi-SASA Mehmet Erdemoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevi gerçekten de önemli bir hizmet. Yatırım yapmak isteyenlerin önünü açıp yanında yer alıp desteklememiz gerekiyor. Erdemoğlu Holdingin, Adanamıza yatırımlarının devam edeceğini umut ediyorum” dedi.

YOĞUN KATILIM VARDI

Muharrem ayı nedeniyle Aşure ikramının yapıldığı Seyhan Belediyesi-SASA Mehmet Erdemoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevi Temel atma törenine, CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, Seyhan Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.