Şehnaz Askeroğlu hydrafacial ve buz lazer uygulama avantajları nelerdir?

Yayın tarihi: 4 Kasım 2020 Çarşamba 8:59 pm - Güncelleme: 25 Kasım 2020 Çarşamba 4:09 pm

Hydrafacial uygulamasının en büyük avantajı kısa süreli olması ve estetik operasyonlardan sonra meydana gelen şişlik ve kızarıklıkların oluşmamasıdır.

Her yaşta ve her cilt tipine uygulanabiliyor olmasıyla yaygın bir şekilde tercih edilen hydrafacial cilt bakımı uygulamaları her mevsimde uygulama yapılabilen bir yöntemdir. Kullanılan LED teknolojisiyle derinlemesine temizlenen gözenekler sıkılaştırılarak var olan bakterilerin temizlenmesi sağlanır. Cildin kaybetmiş olduğu nem geri kazandırılır ve elastikiyetini tekrardan sağlamış olur. Ciltte meydana gelen renk değişim ve eşitsizlikleri de bu cilt bakımı uygulaması sayesinde giderilmiş olmaktadır. Cilt problemleri yaşayan kişilerin ilk seans sonrasında etkilerini hemen görmesi de sağladığı en büyük avantajlardandır. Her yaştan kadın ve erkeğe güvenli bir şekilde cilt bakımı yapılabilen bir uygulamadır.

BUZ LAZER NEDİR?

Kıl ve tüy sorunları kişilerin çözüm aradıkları estetik problemler arasındadır. Bu sorunlardan kurtulabilmek için kişiler ağda, jilet gibi birçok yöntem denerler ve kalıcı olmadığından şikâyet ederek farklı uygulamaların araştırmasına girdiklerinde en etkili ve kalıcı olan lazerle yapılan epilasyon uygulamalarını tercih ederler. Epilasyon uygulamalarından olan lazer yöntemi acısız ve ağrısız bir şekilde gerçekleşmesinden dolayı yaygın bir kullanım alanına sahiptir. Kıl ve tüy sorunlarına kalıcı bir çözüm arayan herkesin güvenle yaptırabileceği buz lazer uygulamalarında ısıtma sistemleri yanı sıra soğutma sistemleri de kullanılarak buz etkisi verilmektedir.

BUZ LAZER NASIL UYGULANIR?

Uygulama öncesinde ve sonrasında kişilerin uzmanların önerilerine uyması oldukça önemlidir. Uygulama ısıtma sistemleri sayesinde kıl problemleri olan bölgeye ısı enerjisi verilerek kıl köklerinin çevreye zarar vermeden tahrip edilmesi şeklinde gerçekleşmektedir. Soğutma teknolojisi sayesinde bölgeye soğuk hava verilerek buz etkisi yaratılıp acı hissi tamamen ortadan kaldırılmaktadır. Ütü yapar gibi başlık gezdirilerek etkili ve konforlu bir süreç sonunda kişiler pürüzsüz bir tene kavuşmanın rahatlığını yaşarlar.

BUZ LAZER FİYATLARI

Şehnaz Askeroğlu Academy buz Lazer fiyatları genel olarak uygulama alanına ve kişinin durumuna göre değişiklik göstermektedir. Kişinin uygulama yapılacak bölgesinin genişliği, nasıl bir teknik uygulanması gerektiği, uygulamayı yapacak kişinin uzmanlığı, merkezin konumu gibi faktörler fiyatlar üzerinde etkili olacağından dolayı mutlaka ön bilgi alınmalı ve muayene olunması gereklidir.

HYDRAFACİAL NEDİR VE NEDEN YAPILIR?

Genel olarak cilt yaşlanmaya bağlı olarak belirtiler göstermesinin yanı sıra yanlış kozmetik ürün kullanımı ve çok sık makyaj yapılması gibi dış etkenlerden kaynaklı deforme olmaktadır. Nem dengesinin korunması ve kaybedilen canlılığın geri kazandırılması amacıyla cilt bakımı uygulamaları yapılır. Bu uygulamalarla cilt derinlemesine temizlenerek beslenir ve tüm cilt problemleri uygun olan teknikler kullanılarak giderilmiş olmaktadır. Hassas ciltlerde dahil olmak üzere etkili sonuçları ve kısa süreli cilt bakımı yapılmasından dolayı yaygın olarak tercih edilmekte ve her mevsim herkese güvenle uygulama yapılabilmektedir.

HYDRAFACİAL UYGULAMA AVANTAJLARI

Uygulamanın en büyük avantajı kısa süreli olması ve estetik operasyonlardan sonra meydana gelen şişlik ve kızarıklıkların oluşmamasıdır. Doğal olarak kişiler uygulama sonrasında bir bakım gerekmediğinden rahatlıkla iş hayatlarına geri dönebilirler. 30 dakika süren bir cilt bakımı uygulaması olmasıyla kısa süreli fakat bir o kadar etkili bu uygulama ince çizgi ve kırışıklıkların aynı zamanda leke, akne gibi cilt problemlerinin tamamen giderilmesini sağlamaktadır.

HYDRAFACİAL CİLT BAKIMI

Vakum yöntemi kullanılarak yapılan hydrafacial cilt bakımı uygulamaları tedavi amaçlı yapılması halinde bir hafta ara vererek 4 ya da 6 seans önerilmektedir. Eğer kozmetik yani estetik amaçlı olacaksa işlemler ayda bir kere tekrarlanması uygundur. Derinlemesine cilt temizliği yapılmasının yanı sıra farklı yöntemler ve kişilerin cilt yapısına uygun serumlar kullanılarak hücrelerin beslenmesi de sağlanır. Bu durumda ciltte meydana gelen problemlerin giderilmesinin yanında cilt temizlenerek akne, leke gibi sorunlarında kalıcı bir şekilde yok edilmesi amaçlanmaktadır.