Şehit Emre Baysal için bisiklet yarışması

Yayın tarihi: 14 Kasım 2021 Pazar 1:33 pm - Güncelleme: 14 Kasım 2021 Pazar 1:33 pm

2020 yılında İdlib’de şehit olan Emre Baysal’ın ismi verilen spor parkında, Sancaktepe Belediyesi  tarafından bisiklet yarışması düzenlendi.

Sancaktepe Belediyesi’nin, 2020 yılında İdlib’de şehit olan Emre Baysal’ın ismini verdiği spor parkındaki Pump Track alanında bisiklet yarışması düzenledi. Abduraaangazi Mahallesi’nde yapılan spor parkının açılışına ve düzenlenen yarışmaya; Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Şehit Emre Baysal’ın Annesi Nuran ile babası Uğur Baysal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Türkiye’nin evladı olan şehit Emre Baysal’ın adını yaşatmak için bu parkı açtık. Ülkemizi korumak için canını feda etti. Şehidimizden Allah razı olsun. Biz şehidimize minnettarız. Bu parkın konsepti spor. Bu alan 6 bin metre kare üzerine kuruldu. Çocuklarımız çok mutlu oldu. Biz istedik ki çocuklarımız şehit Emre Baysal’ı unutmasınlar. Değerlerini bilsinler ve sahip çıksınlar istedik. Şehitlik sadece yeryüzünün değil, diğer dünyanın da en yüksek mertebesidir. Biz her daim şehit ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Milletimize hizmet etmek için bu milleti tanımak gerekiyor. Bugün bir de yarışma düzenleyeceğiz. Yarışmada dereceye giren çocuklarımıza güzel hediyelerimiz olacak. Ben inanıyorum ki burası her gün cıvıl cıvıl olacak” ifadelerini kullandı.

25 profesyonel yarışmacının katıldığı etkinlikte, Can Azaz birinciliği göğüslerken ikinci Yavuz Selim Aksoy ve üçüncü ise Ege Yılmaz oldu. Yarışmada dereceye girenlere para ödülü ve bisiklet verildi.