Şehir şehir gezen Akşener’den çarpıcı tespit: İnsanlarda korku duvarı yıkıldı

Yayın tarihi: 18 Ağustos 2022 Perşembe 11:51 am - Güncelleme: 18 Ağustos 2022 Perşembe 11:51 am

İYİ Parti’nin “Acil İstikrar ve Kapsayıcı Büyüme Eylem Planı”nın tanıtım toplantısında açıklama yapan Meral Akşener, üretilen çözümlerin sokağın ihtiyaçları dahilinde olduğuna dikkat çekti. Akşener daha önce insanların kameralar kapalıyken hükümete tepkilerini dile getirdiğini fakat artık herkesin kameralar önünde tepki gösterdiğini söyleyerek “İnsanlarda korku duvarı yıkıldı” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Ekonomi Politikaları Başkanlığınca düzenlenen “Ekonomide Kurtuluş Planı”nın ilk aşamasını oluşturan “Acil İstikrar ve Kapsayıcı Büyüme Eylem Planı”nın tanıtım toplantısına katıldı.

Akşener açıklamasında İYİ Parti’nin kuruluşunun muhalefette fark yarattığını söyleyerek, “İYİ Parti kurulmamış olsaydı muhalefet içerisinde neyi konuşuyor olacaktık? İYİ Partililere bu saygının gösterilmesi gerektiğine inanıyorum” dedi.

Esnaf elektrik faturasını Akşener’e uzattı! ‘Yangın yerine çevirdiler memleketi’

Meral Akşener’in açıklamalarının satır başları şöyle oldu:

Bütün siyasi partiler ve seçmenleri kıymetlidir. İYİ Parti kurulmamış olsaydı muhalefet içerisinde neyi konuşuyor olacaktık? İYİ Partililere bu saygının gösterilmesi gerektiğine inanıyorum.

KORKU DUVARI YIKILDI

İki buçuk yılın sonunda insanlarda korku duvarı yıkıldı. Çok ilginç hikayelerle karşılaştık ve çözümleri ürettik. Programın çıkış noktası budur. Sokakta insanların sorunlarının çözümlerinin, çaresinin üretildiği, gerçekten beslenen bir programdır.

Atatürk ve sonraki vizyonu takip edenlere baktığınız zaman yüzyılların ilerisinde bir durum. Bugün ne durumda? Bugün partili Cumhurbaşkanı bardağın nereye konacağına dair evrakı imzalamak zorunda. Her şey bir kişinin elinde.

BAŞKANLIK SİSTEMİ TEPKİSİ

Beşar Esad ne zaman oldu Esed, ne zaman olacak Beşar? İçinde yaşadığımız partili cumhurbaşkanlığı sisteminin getirdiği sonuçlar. “Beni seviyor mu?” zihniyetinden kaynaklanan, Allah’ın sıfatları söylendiğinde, peygamberimizin üstüne konulan ve haşa denilmeyen psikolojinin, zihniyetin sonucudur.

Ekonominin patronu güvendir. Bizim söylediğimiz gerçekçi, hukukun üstünlüğüne dayanan, kayrılmanın olmadığı, lütuf yapmak ihtiyaçlarının bulunmadığı, ilkelerin, kuralların kurullların ilan edildiği bir Türkiye. Bunun yolu da öncelikle bu ucube sistemden kurtulmaktır.

Birinci önceliğimiz seçimi kazanmaktır, kazanmak olacaktır.

Çiftçinin 60 bin liralık faturasını gören Akşener şaşkınlığını gizleyemedi!