Şehir hastanelerinin kamuya maliyeti – ANINDA MANŞET

Yayın tarihi: 13 Ekim 2020 Salı 12:34 pm - Güncelleme: 13 Ekim 2020 Salı 12:34 pm

Tuncay Mollaveisoğlu’nun sunduğu Anında Manşet’in konukları; CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Emekli Büyükelçi Fatih Ceylan, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, ekonomist Prof. Dr. Duran Bülbül oldu. Şahin, şehir hastanelerinin kamuya olan ağır yükünü değerlendirdi.

Ekonomist Prof. Dr. Duran Bülbül, Sayıştay raporlarıyla ilgili haberlere yayın yasağını getiren RTÜK’ü eleştirdi. Bülbül, “RTÜK, TBMM’nin de Anayasa’nın da üzerinde değil. Sayıştay kanununa göre Sayıştay bu raporları kendi sitesine koyup halkıyla paylaşmak zorunda. Ve aynen bu raporu da Meclis’e sunmak zorunda. Meclis üyeleri de bu raporu halkıyla paylaşmak zorunda. Bunun için, bu mesele TBMM’nin onur ve haysiyet meselesidir” ifadelerini kullandı.

Tuncay Mollaveisoğlu’nun ilk kez belgeleri ile gündeme taşıdığı Şehir Hastaneleri, Sayıştay raporlarında nasıl geçiyor?

Alın teri vergilerimiz bir avuç işadamına nasıl aktarılıyor?

AKP iktidarının yolsuzluk ekonomisi…

Aylar önce “dolar patlayacak, borçlar katlanacak” diyen ekonomistten yakın dönemin ekonomik geleceği…

Saray “sıcak para” bulabilecek mi?

Türkiye Atlantik ile Avrasya arasında seçime mi zorlanıyor? Dış politikada Doğu Akdeniz’den, NATO ile ilişkilere Türkiye’nin yönü…

NATO daimi temsilciliğinden kısa süre önce ayrılan emekli büyükelçi Fatih Ceylan, CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Prof Duran Bülbül Anında Manşet’te haftanın manşetlerini atıyor..