Seferihisar Belediyesi’nden TELE1’e destek ziyareti

Yayın tarihi: 13 Haziran 2022 Pazartesi 6:25 pm - Güncelleme: 13 Haziran 2022 Pazartesi 6:25 pm

İzmir’in Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve Bilgi İşlem Müdürü İnanç Karabulut  TELE1‘e destek ziyaretinde bulundu.

Seferihisar Belediyesi, Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından verilen kesinleşmemiş cezaları işletilerek hedef alınan TELE1’e destek ziyaretinde bulundu.

“TELE1’İN YANINDAYIZ”

TELE1’in yanında olduğunu belirten Yetişkin şu ifadeleri kullandı:

“TELE1’in yanındayız. Destek olmak için ziyaret etmek istedik. Çorbada bizim de bir tuzumuz olursa çok seviniriz.”

“BELEDİYEYE SOSYAL YARDIM BAŞVURULARI ARTTI”

Ziyareti sırasında Seferihisarlıların sorunlarına da değinen Yetişkin, sosyal yardım için belediyeye müracaat edenlerin sayısının oldukça arttığını ifade etti. Yetişkin, “Seferihisar’da yurttaşlar daha önce komşu komşuya halledilebilen sıkıntılarını aşamıyor. Belediyeye sosyal yardım için başvuruda bulunanların sayısında büyük bir artış var. Daha önce hafta sonları denize giden yurttaşlar şimdi ekonomik sorunlar nedeniyle gidememeye başladı.” dedi.

“TURİZM ALANINDA ÇALIŞMALAR YAPILIYOR”

Seferihisar’ın turizm alanında gelişmesi için çalışmalarda bulunduklarını da aktaran Yetişkin şunları söyledi:

Seferihisar’da bölgede yaşayanlar ile yurtdışından gelenler arasında bir destinasyon sağlamak istiyoruz. Bu konuda Seferihisar Belediyesi olarak çalışmalarda bulunuyoruz.

“GÖÇMEN BÜROSU HER AKŞAM BİR OTOBÜS İSTİYOR”

Seferihisar’ın geçiş noktası olması nedeniyle kaçak göçmen sorunun da oldukça fazla olduğunu ifade eden Yetişkin, bölgede 5 binin üzerinde kaçak göçmen bulunduğuna dikkat çekti. Yetişkin, yakın zamanda Seferihisar’dan 750 kaçak göçmenin çıkarıldığını ve Göçmen Bürosu tarafından neredeyse her akşam bir otobüs istendiğini belirtti.

TELE1’e haciz ve satış operasyonu!