Sedefnur Çağlar’ın 7’nci kattan düştüğü iddia edildi: 2’si polis 3 gözaltı

Yayın tarihi: 10 Ocak 2022 Pazartesi 10:08 am - Güncelleme: 10 Ocak 2022 Pazartesi 10:08 am

Kocaeli’nde üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Sedefnur Çağlar, polis memuru erkek arkadaşı ile başka bir polisin evine misafirliğe gitti. Çağlar’ın 7’nci kattaki evin penceresinden düştüğü iddia edildi.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, polis memuru erkek arkadaşıyla birlikte bir polis memurunun evine misafirliğe gittiği belirtilen üniversite öğrencisi Sedefnur Çağlar’ın 7’nci kattaki dairenin penceresinden düştüğü iddia edildi. Ağır yaralanan Sedefnur Çağlar yoğun bakımda tedavi altına alınırken, 2 polis memuru ve evde bulunan 1 kadın gözaltına alındı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Olay sabah saat 06.30 sıralarında, Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi. Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Sedefnur Çağlar, polis memuru olan arkadaşı A.B. ile birlikte polis memuru olan arkadaşları O.Ç.’nin evine gitti.

Sedefnur Çağlar’ın sabah saatlerinde 7’nci katta bulunan dairenin penceresinden aşağı düştüğü iddia edildi. Çağlar’ı görenlerin haber vermesi üzerine 112 Acil Sağlık ekibi geldi. Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sedefnur Çağlar’ın vücudunda kırıklar bulunduğu belirlendi. Ağır yaralanan genç kadın yoğun bakımda tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

POLİSLER GÖZALTINDA

Polis olay yerinde incelemede bulunurken, polis memurları A.B. ile O.Ç. ve kız arkadaşı gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Metrodaki bıçaklı saldırgan şikayetçi olmuş: Kadın polis beni dövdü