Sedat Peker’in son videosunda dikkat çeken detay

Yayın tarihi: 26 Mayıs 2021 Çarşamba 10:17 pm - Güncelleme: 27 Mayıs 2021 Perşembe 1:27 am

Evren Özalkuş’un sunduğu Türkiye’nin Geleceği’nin bu haftaki konukları, eski Devlet Bakanı Fikri Sağlar, Karar Gazetesi Yazarı Mehmet Ocaktan, TELE1 Programcısı Mustafa Balbay ve eski LDP Genel Başkanı Cem Toker oldu. Sağlar, Sedat Peker’in iddialarını değerlendirdi.

Eski Devlet Bakanı Fikri Sağlar çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sağlar, suç örgütü lideri Sedat Peker’in son videosunda dikkat çeken detaylara değindi.

Sağlar şunları söyledi:

“Peker’in son konuşmasında bir şey dikkatimi çekti Peker. 7 Haziran-1 Kasım arasındaki sürece bakın dedi. Bbunu söylediği zaman aklıma hemen şu geldi. Hatırlayacaksınız ki Davutoğlu Başbakan iken 7 Haziran’dan  1 Kasım’a kadar geçen süre içerisinde birçok olaylar oldu. Ama asıl olan Suruç’ta başlayan ve daha sonra Merasim Sokak, Kızılay ve en son Gar Katliamı ile biten müthiş vahim olaylar ortaya çıktı. Canlı bombalar geldi patladı ve insanlarımız parçalanarak öldü. Orada Davutoğlu’nun bir açıklaması vardır. Yani ‘Biz canlı bombaları biliyoruz, eyleme geçmeden yakalayamıyoruz’ dedi.  Evet ama daha sonra Van’da söylediği çok önemli bir açıklama vardı. Dedi ki ‘Eğer AKP’ye oy verirseniz bombalar patlamaz, Beyaz Toroslar’da dolaşmaz’.

Bunu AKP’de olduğu süre içerisinde söyledi. Parti kurduktan sonra başka bir mesaj verdi ve bu parti kuruluşuyla ilgili AKP’nin içerisinden tepki geldiği zaman ‘Bildiklerimi söylersem bazı insanlar insan yüzüne bakamazlar’ dedi.

Habertürk konuşmasında Soylu, kendilerinin, Merkez Yürütme Kurulu üyelerinin Başbakan Davutoğlu tarafından dinletildiği ile ilgili bir iddia da bulundu. Şimdi olay dağıtılmaya çalışılıyor ama toparlarsanız tam bir mafya hukuk dışı böyle bir ilişkinin mafyöz ilişkinin ortada olduğunu ve parti içerisinde de bu ilişkilerin sürdüğü ifşa ediliyor. 7 videoda benim gözlediğim en önemli konu bu.

“Erdoğan’ın Akşener sözleri tesadüf değil”

Mustafa Balbay: Soylu, ‘Ben Sedat Peker’den daha çok şey biliyorum’ dedi

 

Akşener Erdoğan’ın kimyasını nasıl bozdu? Cem Toker açıkladı