Sedat Peker’in ‘dövdürdüm’ dediği eski milletvekili konuştu

Yayın tarihi: 7 Haziran 2021 Pazartesi 3:09 pm - Güncelleme: 7 Haziran 2021 Pazartesi 3:15 pm

Betül Begümhan Aydoğan’ın sunduğu Gün Ortası’nın bugünkü konukları, gazeteci Sedat Bozkurt ve eski AKP Milletvekili Fevzi İşbaşaran oldu. Bozkurt, yargının neden harekete geçmediği sorusunu yanıtladı

Bozkurt şunları söyledi:

“Şunu unutmamak lazım; Sedat Peker’i görünür yapan iktidarın kendisidir. Alaattin Çakıcı’yı da MHP… Devleti yönetiyorsunuz ve iktidarsınız. Neden mafyatik tiplere ihtiyacınız olur ki? Askeriniz, polisiniz veya MİT’iniz var. Eğer görünür hale getirdiyseniz bugün de bedelini ödemeye razı olmak durumun olmanız lazım” dedi.

Eski AKP Milletvekili Feyzi İşbaşaran ise olayla ilgili şunları söyledi:

“Adnan Oktar’ın şikayeti üzerine karakola gittim. Oktar’ın deli olduğunu söyledim. Daha önce Bakırköy’de yattığını da ifade ettim. Savcı da gülüp teşekkür etti” dedi. İşbaşaran, Peker’in MİT tırları ve Hürriyet gazetesi için söylediklerinin doğru olduğunu ancak son videosunda işi başka yere götürdüğünü belirtti. “Milletin derdi Veysi Ateş değil” diyen İşbaşaran, belediye yolsuzluklarını da bilmeyen birinin kalmadığını vurguladı. “Benim gördüğüm son videodan itibaren Ağar ve Soylu’dan hedefinden uzaklaştırdı” dedi.