Sedat Peker’den Yeni Şafak’a: Randevumuzu erteliyorum

Yayın tarihi: 1 Eylül 2022 Perşembe 9:26 pm - Güncelleme: 2 Eylül 2022 Cuma 2:43 pm

Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla Yeni Şafak Gazetesi’ne gideceğini söyleyen suç örgütü lideri Sedat Peker bugün, “Randevumuzu ilerleyen bir tarihe alıyorum. Patronlarınıza selamımı söyleyin” paylaşımını yaptı.

Yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Sedat Peker geçtiğimiz günlerde Yeni Şafak Gazetesi’ni hedef almış ”Yeni Şafak gazetesi size de bir sözüm var. Bugün benime ilgili bir haber yapmışsınız. Vakit bulursam bugün, bulamazsam yarın size de ziyarete gelecem. Gazeteci Fuat Uğur bana taktığınız lakap için size de ziyarete gelecem (senle sohbet edeceğiz senden parça koparmayacam)” paylaşımını yapmıştı.

Peker basın danışmanı Emre Olur’un hesabından yaptığı paylaşımda Yeni Şafak ziyaretini ileri bir tarihe aldığını söyledi. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Yeni Şafakçılar bugün ziyaretinize geleceğimi söylemiştim. Ancak düşündüm de ülkenin gündemi tamamen başka bir skandala çevrilirse borsa konusu unutulur. Randevumuzu ilerleyen bir tarihe alıyorum. Patronlarınıza selamımı söyleyin. SÖZ NAMUS…”

Peker bu sefer de Yenişafak ve Fuat Uğur’u yazdı! “Size de ziyarete geleceğim”