Sedat Peker’den Süleyman Soylu’nun yakınlarına ilişkin çarpıcı iddia

Yayın tarihi: 14 Haziran 2021 Pazartesi 11:28 pm - Güncelleme: 15 Haziran 2021 Salı 12:19 am

Suç örgütü lideri Sedat Peker İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ilişkin bir iddiada daha bulundu. Peker, Kuzu Holding’in inşaat projesine yönelik Soylu hakkında “Kuzu Holding’in inşaat projesini de çok seviyorsunuz herhalde, yumulmuşsunuz buna” dedi. Peker, Veyis Ateş ile ilgili bir iddiada daha bulundu.

Süleyman Soylu’nun yer aldığı fotoğrafları da paylaşan Peker, Soylu’nun oğlunun lüks bir otelde kaldığını öne sürdü.

Erdoğan-Biden görüşmesi sırasında Sedat Peker’den üst üste açıklamalar

Kuzu Holding’e ilişkin iddialarda da bulunan Peker, ”Kuzu Holding’in inşaat projesini de çok seviyorsunuz herhalde, yumulmuşsunuz buna” ifadelerini kullandı.

Kuzu Holding’in Sea Pearl – Ataköy projesi

Sedat Peker “Kuzu Holding’in Sea Pearl – Ataköy projesini sihirbaz bile bu hale getiremeyecekken senin akraban sadık soylu bak bu projeyi nasıl bu hale getirdi” dedi. Peker, Bakan Soylu’nun oğluna yönelik iddialarında “Oğlun Engin Soylu dört gündür Sea Pearl projesinde deniz manzaralı 0/7 blokta bulunan 25 – 30 milyon değerindeki dairede kalıp keyif ediyor” ifadelerini kullandı.

Peker’in Engin Soylu iddiasındaki oda.

Peker, Soylu’ya seslenerek “Kuzuları almışsın yanına, şimdi bunları da başlarsın sen ince ince kesmeye. Her şeyi biliyorum da bu kuzu gruptakileri nasıl korkuttun çöktün mallarına vallahi onu bilmiyorum” dedi.

Peker’in paylaştığı fotoğraf

 

PEKER’DEN BİR İDDİA DAHA! KONU VEYİS ATEŞ

Peker, bir diğer paylaşımında Veyis Ateş’e devlete ait olan mercedes araç ve polis koruması verildiğini de iddia etti.

Peker, Süleyman Soylu’ya yönelik “Rüşvet işlerini organize ettirdiği veyis ateşe devlete ait olan mercedes araç, ve aynı bana verdiği gibi polis koruma da vermiş” iddiasında bulundu.