Sedat Peker’den muhalefete sitem

Yayın tarihi: 10 Mayıs 2023 Çarşamba 12:50 am - Güncelleme: 10 Mayıs 2023 Çarşamba 7:32 am

Suç örgütü lideri Sedat Peker, aylar sonra sessizliğini bozdu. Gazeteci Miyase İlknur, Peker‘in, “Meral Akşener’e de Kemal Kılıçdaroğlu’na da haber yolladım. Keşke buranın hükümetine talepte bulunsalardı, imza kampanyasına destek verselerdi; bizzat kendim çıkar anlatırdım” dediğini aktardı.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala suç örgütü lideri Sedat Peker’in konuşup konuşmayacağı merak konusu oldu. Seçimlere iki ay kala konuşacağını söyleyen Peker cephesinden uzun süre sonra açıklama geldi.

 

TELE1 ekranlarında yayınlanan Açıkça programının konuğu gazeteci Miyase İlknur oldu. İlknur, suç örgütü lideri Sedat Peker ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı.

Sedat Peker’in muhalefet partilerinin kendisine sahip çıkmadığı iddiasında olduğunu aktaran İlknur, ‘yancı olarak duyduklarım’ diyerek Sedat Peker’in şunları söylediğini aktardı:

“Meral Akşener’e de Kemal Kılıçdaroğlu’na da haber yolladım. Keşke buranın hükümetine talepte bulunsalardı, imza kampanyasına destek verselerdi; bizzat kendim çıkar anlatırdım”

İlknur ayrıca, Peker’in Ali Yeşildağ üzerinden sözünü tuttuğuna inandığını ifade ederek, ” Sedat Peker ona yasak getirilmeden önce, ‘ Seni can evinden vuracağım Hasan Yeşildağ’ demişti. Bence, tahminimi söylüyorum Ali Yeşildağ o zamandan yurtdışındaydı. Ali Yeşildağ ile tanışıyorlar. Belki de birlikte neleri açıklayacaklarına dair bir görüşme yapmışlardır” şeklinde konuştu.

Sedat Peker’den uzun süre sonra ilk paylaşım