Sedat Peker’den aylar sonra kızlarıyla ilk fotoğraf

Yayın tarihi: 12 Mart 2022 Cumartesi 5:00 pm - Güncelleme: 12 Mart 2022 Cumartesi 5:06 pm

Youtube videoları ile Türkiye’nin gündemini belirleyen suç örgütü lideri Sedat Peker’den yeni bir fotoğraf geldi. Bir süredir sosyal medya hesaplarını kullanmayan Peker’in fotoğrafını eşi Özge Peker sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) ailesiyle birlikte ikamet eden Sedat Peker, peş peşe yayınladığı videolarla ciddi iddialarda bulundu. Videolarının ardından Peker’in önce kaldığı mekanlar değişti ardından da dijital tecrit başladı.

Uzun süredir kendisinden haber alınamayan Peker, yeni fotoğrafıyla ortaya çıktı. Eşi Özge Peker, Instagram hesabından Peker’in kızlarıyla beraber poz verdiği bir fotoğrafı paylaştı. Paylaşıma ise  “Baba ve koruyucu melekleri” notu düşüldü.

BAE İLE UZUN SÜRE SONRA GELEN YAKINLAŞMA

AKP’nin 15 Temmuz’un faili olarak gördüğü BAE ile uzun bir süre sonra yeniden temas kuruldu. Karşılıklı görüşmelerin ardından hem BAE’den Türkiye’ye hem de Türkiye’den BAE’e heyetler gitti. Görüşmelerin ardından Türkiye’nin ilk talebi Sedat Peker oldu. Yansıyan haberlere göre Türkiye BAE’den Peker’in iadesini istedi. İadenin ardından Türkiye, kırmızı bülten kararı da çıkarttırdı.  Kararın ardından Peker’in yakınındaki bir isim Gazeteci İsmail Saymaz’a  konuşarak Peker’in kırmızı bültenle arama kararı için, “Hükümetin şahsıma duyduğu sevgi beni aşırı mutlu etti” dediğini iletmişti.