Sedat Peker TELE1’in haberini paylaştı

Yayın tarihi: 19 Ocak 2023 Perşembe 11:53 pm - Güncelleme: 20 Ocak 2023 Cuma 1:49 am

Hukukçu Salim Şen, suç örgütü lideri Sedat Peker’in kendisine uygulanan dijital tecritin kaldırılması için muhalefete mesaj verdiği yönünde bir tweet attı. Sedat Peker, Salim Şen’in tweetini retweetledi.

Birleşik Arap Emriliklieri’nde dijital tecrit altında bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker, son günlerde Twitter üzerinden tweetleri retweet edip geri çekerek mesajlar veriyor. Seçime iki ay kala açıklamalar yapacağını belirten Peker’in dijital tecriti bulunması nedeniyle beklenen açıklamaları yapıp yapamayacağı merak ediliyor.

TELE1 Programcısı Hukukçu Salim Şen de Sedat Peker’in dijital tecritin kaldırılması için mesaj verdiği yönünde bir tweet paylaştı. Salim Şen tweetinde, “Sedat Peker bu yolla muhalefete bir mesaj gönderiyor, Dijital tecrit kaldırılmazsa seçimlere iki ay kala yayın yapamam, Bunun için çaba gösterin diyor…” ifadelerine yer verdi. Sedat Peker de bu tweeti retweetledi.

CEMAL ENGİNYURT’UN TWEETİNİ DE RETWEETLEDİ

DP Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Seçime 2 ay kala belge ve bilgi paylaşacak diye bekleyenler. Öncelikle muhalefet partileri, dijital tecrit kalkmadan paylaşım imkansız gibi. Öyleyse bir kez daha çağrı yapıyorum. BAE hükümetine ulaşalım, uyaralım ve ikna edelim. DİJİTAL TECRİT KALDIRILSIN.” dedi.

Peker, Enginyurt’un o tweetini retweet ettikten kısa bir süre sonra geri çekti.

 

Sedat Peker Cengiz Karlı’nın cenazesine çelenk gönderdi