Şehit Halisdemir’in anısına büyük ayıp! Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’le afişlerini astılar

Yayın tarihi: 22 Temmuz 2019 Pazartesi 9:48 am - Güncelleme: 22 Temmuz 2019 Pazartesi 2:08 pm

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’i, 15 Temmuz darbesini önleyen kahramanlardan Ömer Halisdemir ile bir tuttular.  15 Temmuz darbe girişiminin seyrini değiştiren  Şehit Ömer Halisdemir’i anma programına katılan organize suç örgütü lideri Sedat Peker için ‘Sedat Peker Niğde’ye geliyor’ afişleri asıldı, kurban kesildi.

Şehit Ömer Halisdemir’in hatıralarını yaşatmak ve anmak için kurulan Vatan Yıldızları Vakfı’nın Niğde’de düzenlediği etkinliğe organize şuç örgütü Lideri Sedat Peker’de katıldı. Peker’in Niğde’ye gelişi ise şehrin reklam panolarına dev afişler asılarak duyuruldu.

Şehit Ömer Halisdemir’in anılması için hazırlanan etkinliğe katılan Sedat Peker’ için alanda kurban kesildi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’den imamlara ‘silahlanın’ çağrısı

Çete lideri provokasyona devam etti: Kudurun ulan… AKP’li belediye yöneticisinden ‘Sedat Peker’li tehdit

İşte reklam afişleri: 

Peker’i, 15 Temmuz darbesini önleyen kahramanlardan Ömer Halisdemir ile bir tuttukları o paylaşımlara sosyal medyadan tepki yağdı. Kullanıcılar, “Vatansever Türk Askeri mezarda, Sedat Peker kod adlı tezkeresiz, onun mezarı başında şov yapacak. Dünya böylesine rezalet silsilesi görmemiştir, Bir yanda kahraman Türk askeri, bir yanda askerlik bile yapmamış mafya liderini aynı kareye koymak aaymazlıktır.” yorumları yaptı

işte o tepkiler ve paylaşımlar bazıları: