Sedat Peker ‘helalleşme’ videosunu erteledi

Yayın tarihi: 2 Haziran 2021 Çarşamba 3:36 pm - Güncelleme: 2 Haziran 2021 Çarşamba 3:54 pm

Sedat Peker, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili çekeceği ‘helalleşme’ videosunu 14 Haziran sonrasına ertelediğini paylaştı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ‘helalleşmek’ için video çekeceğini açıklamıştı. Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, söz konusu videoyu 14 Haziran sonrasına ertelediğini yazdı.

Bazı gazetecilerin söz konusu videoyla 14 Haziran’da ABD Başkanı Joe Biden ile yapacağı görüşmede Erdoğan’ın elini zayıflatmayı amaçladığı yönünde propaganda yaptığını öne süren Peker, şunları kaydetti:

“Bazı maaşı namusu kadar olan gazeteciler benim bu pazar Tayyip abiyle helalleşmek için çekeceğim videoyu 14 Haziran’da Sayın Joe Biden ile yapacağı görüşmede Tayyip abinin elini zayıflatmak için çekeceğimin propagandasını yapmaktalar.

Yani bana ajan diyorlar Tayyip abiyle helalleşme videosunu 14 Haziran sonrasına bırakıyorum ama söz namus çekeceğim. Bu pazar para alan milletvekilini, pammıköreni ve süslü sülümanı kibrit kutusuna sokacağım. Kırk yaşından genç kardeşlerim bu hafta çok eğleneceğiz hem de çok.”

TIKLAYIN – Sedat Peker’den Alevilere saldırı iddiası

TIKLAYIN – Sedat Peker Suç Örgütü’ne bir operasyon daha

TIKLAYIN – Sedat Peker dizisinin 7’nci videosunda mekan değişti… İşte Sedat Peker’in son videosundaki iddialar

TIKLAYIN – Sedat Peker itiraf etti: AKP’li milletvekili rica etti Hürriyet’i ben bastırttım

TIKLAYIN – Sedat Peker’den 5. video! Soylu, Ağar ve Selvi için yeni iddialar

TIKLAYIN – Soylu: Birilerinin elinde operasyon elemanı mafya pisliği… Sedat Peker: Korumamı sen vermedin mi?

TIKLAYIN – Sedat Peker’den üçüncü video: Savaş açtınız