Sedat Peker, aracı Hadi Özışık’ı ifşa etti

Yayın tarihi: 18 Mayıs 2021 Salı 9:50 pm - Güncelleme: 19 Mayıs 2021 Çarşamba 1:09 am

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter hesabından Hadi Özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu paylaştı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in Halk TV yaptığı açıklamada Sedat Peker ile Süleyman Soylu arasında bir gazetecinin aracılık yaptığını iddia etmişti. İddianın merkezinde yer alan Hadi Özışık yaptığı açıklamada, ” Soylu ile Peker arasında haber götürdüğüm yalandır. Böyle yapan şerefsizdir, haysiyetsizdir” ifadelerini kullanmıştı.

Konu üzerine Twitter hesabından Hadi Özışık ile yaptığı görüşmeyi paylaşan Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker, “Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık – Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu’yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem” ifadelerini kullandı.

Hadi Özışık ifşasının ardından Süleyman Soylu’dan ilk açıklama

HADİ ÖZIŞIK YALANLAMIŞTI

​CHP’li Özgür Özel, “Süleyman Soylu’ya çok yakın bir gazeteci Sedat Peker ile bir görüşme gerçekleştirdi mi? Yaptığı görüşmede ‘Yeni videolar yayınlama. Bakanımız seninle ilgili bir şeyler söyleyecek ama sinirlenme, kapatalım bu işi’ dedi mi? Sonrasın da Süleyman Soylu’nun Sedat Peker ile ilgili açıklamalarından sonra, Sedat Peker çektiği bir videoyu o gazeteciye yolladı mı? O gazeteci o videoyu Süleyman Soylu’ya izletti mi? Sonra dönüp Peker’e, ‘Aman bu videoyu yayınlama’ dedi mi demedi mi? ifadeleri ile Sedat Peker ile Süleyman Soylu arasında bir gazetecinin aracılık yaptığını iddia etmişti.

Aracı Hadi Özışık’tan Sedat Peker’e: Benim adımın geçmesi sıkıntı yaratır. Çocuklar o kısmı kırparlarsa iyi olur

“EĞER MESAJ GÖTÜRMÜŞSEM NAMUSSUZUM, ŞEREFSİZİM, HAYSİYETİSİZİM, ALÇAĞIM”

İddiaların hedefindeki Hadi Özışık halktvcomtr’ye gönderdiği mesajda iddiaları yalanlayarak, “Soylu ile Peker arasında haber götürdüğüm yalandır. Böyle yapan şerefsizdir, haysiyetsizdir” demişti.

Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalına konuk olan Hadi Özışık, “Ben dostumu hançerlemem, ben dostuma kalleşlik yapmam, ben dostumun zarar görmesi noktasında en ufak bir adım atmam.  Benim dostluğumu Cüneyt bilir. Şimdi, ben bu dostluğumu satacak kadar şerefsiz bir insan değilim. Süleyman Soylu ile Sedat Peker konusunda şunu söyleyeyim. Eğer ben Süleyman Soylu’dan, “Sedat Peker bu videoları durdursun” gibi bir mesaj götürmüşsem, buradan senin kanalından söylüyorum; namussuzum, şerefsizim, haysiyetsizim, alçağım”

Merdan Yanardağ açıklayacağım demişti… İşte İmamoğlu’ndan önce İBB’nin yandaşlara akıttığı milyonlar listesi

PEKER GÖRÜNTÜLERİ “YALANLAMIŞLAR” DİYEREK PAYLAŞTI

Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker, Hadi Özışık’ın açıklamasından kısa bir süre sonra yaptıkları görüşmeyi Twitter hesabından paylaştı.

Peker’in yaptığı paylaşımda “Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık – Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu’yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem” ifadelerini kullandı.

H&M Süleyman Özışık’tan elini çek

Hadi Özışık ‘gazeteciyim’ dedi, Dervişoğlu’nun kahkahası gündem oldu