Sedat Peker ailece koronavirüse yakalandıklarını duyurdu: Ağır geçiyor

Yayın tarihi: 22 Temmuz 2021 Perşembe 2:07 pm - Güncelleme: 22 Temmuz 2021 Perşembe 4:45 pm

Suç örgütü lideri Sedat Peker, gazeteci Erk Acarer’in gündeme getirdiği iddiayı doğruladı. Peker, ailece koronavirüse yakalandıklarını duyurdu.

Yaptığı Youtube yayınlarıyla Türkiye gündemini sallayan, ancak sonraları güvenlik nedeniyle video yayınlamayı durduran Sedat Peker, Twitter adresinden yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyordu. Konu hakkında gazeteci Erk Acarer açıklama yaptı.

Gazeteci Erk Acarer Sedat Peker ve ailesinin koronavirüse yakalandığını söyledi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Acarer ” Edindiğim bilgiye göre tüm ailesi ile birlikte Koronavirüs’e yakalandı. ” ifadelerini kullandı.

ACARER’İN İDDİASI DOĞRULANDI

Sedat Peker, hakkında gündeme gelen bu iddianın ardından açıklama yaptı. Ailece koronavirüse yakalandıklarını duyuran Peker, kendi hastalığının ağır seyrettiğini ifade etti. Peker, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli dostlarım, öncelikle hepinizin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlarım. Bu kutsal günlerin Yüce Milletimize, tüm İslam alemine, ayrıca da dünyada yaşayan tüm iyi insanlara esenlikler ve mutluluklar getirmesini Yüce ALLAH’tan dilerim. Bulunduğum ülkede covid vakalarının çok az olduğu bilinmekte.Benim şansıma evdeki 3 görevli yardımcı bayan, 2 güvenlik görevlisi arkadaş, Türkiye’den beri yanımda olan bir yol arkadaşım,oğullarım Celalhan ve Boğaçhan,sevgili eşim,küçük kızım Mila ve ben corona virüse yakalandık. Benim hastalığım biraz ağır geçiyor, akciğerimde küçük bir bölgeye de nüfuz etmiş ancak Yüce ALLAH’ın izniyle bize bir şey olmaz. Biz ne savaşlar gördük, bunlar bize olsa olsa tatbikat olur. Sizlerin duası ve Yüce ALLAH’ın yardımı bizimle olduktan sonra hiçbir şey olmaz”

Sedat Peker’in sessizliğinin nedenini gazeteci Erk Acarer açıkladı