Sedat Peker Ağar ailesini hedef almaya devam ediyor! Fotoğraf paylaştı

Yayın tarihi: 26 Haziran 2022 Pazar 8:50 am - Güncelleme: 26 Haziran 2022 Pazar 8:39 pm

Orhan Adıbelli cinayetine ilişkin iddialarda bulunan Sedat Peker’den yeni açıklamalar geldi. Peker, “Tolga Ağar’la beni tanıştıran Mustafa Karlıdağ. Adıbelli’yi öldürtmek için 2-3 tane mafya grubu ile Karlıdağ görüştü” dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker, basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur aracılığı ile açıklamalar yapmayı sürdürüyor.

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın Azeri bir gazeteci ile röportaj yapmasının ardından Ağar ailesini hedef alan Peker, iddialarının Gazeteci Timur Soykan, Seher Yaşayacak ve Odatv’nin haberleri ile doğrulandığını belirtti. Peker, Mustafa Karlıdağ’ın oğlunun sünnet düğününden bir fotoğraf paylaşarak, “Tolga Ağar’la beni tanıştıran Mustafa Karlıdağ isminde eski bir tanıdığım” dedi.


Mehmet Ağar’ın oğlu AKP Milletvekili Tolga Ağar’ın ortağı olduğunu belirttiği Murat Poyracı’nın Orhan Adıbelli cinayetinin faili olduğu iddiasını yineleyen Peker, “Orhan Adıbelli’yi öldürtmek için 2-3 tane mafya grubu ile Mustafa Karlıdağ ayrı ayrı görüştü. Galerici kiralık katil ararsa cinayette böyle patlar” dedi. Peker’in paylaşımları şöyle:

“1-40 yaşından genç kardeşlerim, Hz. ALİ Efendimizin “Öl söz verme. Ancak bir söz verdiysen de, gerekirse öl fakat sözünü yerine getir.” öğretisi ile büyümüş bir insanım. Bu yüzden söz benim için namustur. Ben size verdiğim sözü mutlaka yerine getireceğim. Namusu maaşı

2-kadar olan gazetecilere rağmen getireceğim. Sizin tarafınızdan daha çok saygı görmeyeyim diye bu olaylara sessiz kalan muhalif gazetecilere ve muhalefete rağmen getireceğim. Oda tv orhan adıbelli’nin ölümü ile ilgili görülen mahkemedeki gelişmelerle ilgili bir haber yaptı.

3-Benim açıkladığım bilgiler oda tv’nin haberi, Timur Soykan ve Seher Yaşayacak isimli gazetecilerin yayınladığı belgeler zaten tüm anlatımlarımı doğruluyor. Sadece gelecek bir savcının HTS ve baz istasyonu kayıtlarını istemesine kalıyor. Ölen orhan adıbelli Hollanda

4- merkezli gerçek bir baron.( süslü sülünün çakma baronlarından değil ) Ölüm emrini veren murat boyracı gerçek bir baron ve resmî olarakta tolga ağar’ın iş ortağı. Uyuşturucu parasının tahsilat toplantısını yapan memet ağar ve bu konu ne yandaş medyada ne de

5-muhalif televizyonlar da haber değil. İran’lı uluslararası dolandırıcılık ve kara para trafiğinin en önemli isimlerinden İran’lı A.N. Avrupa’da aranırken Türkiye’ye geliyor. memet ağar onu Türk vatandaşlığına geçiriyor taşıma ruhsatlı silah verdirtiyor.

6-Bu büyük skandal da ne yandaş medyada ne muhalif basında manşetten haber değil.(silahın markasını da söyleyeyim: GLOCK-19) Gerekirse dumanla işaretleşecem ancak sözümü yerine getirecem. Çünkü ben de SÖZ NAMUS… Cinayet konusuna geri dönelim kardeşlerim güç insanı

7-şımartır. tolga ağar’la beni tanıştıran mustafa karlıdağ isminde eski bir tanıdığım. Bu arkadaşın oğlunun sünnet düğününde de bulunmuştum. Ben,tolga ağar, mustafa karlıdağ çok oturup sohbet ettik. mustafa karlıdağ normal galerici bir insan.

8-murat boyracı’nın galiba Zorlu’da evi vardı. mustafa karlıdağ ile beraber orda buluşuyorlardı. orhan adıbelli’yi öldürtmek için 2-3 tane mafya grubu ile mustafa karlıdağ ayrı ayrı görüştü. Galerici kiralalık katil ararsa cinayette böyle patlar. Güç zehirlenmesi

9-işte budur kardeşlerim. Namuslu bir savcı elbet bir gün gelecek. mustafa karlıdağ’ın, murat boyracı’nın HTS kayıtlarını, Baz istasyonu kayıtlarını elbet isteyecek. Cinayet çözüldüğünde ne olacak biliyor musunuz? Hem namusu maaşı kadar olan gazeteciler hem de sözde muhalif

10- basın bu cinayeti kendileri ortaya çıkarmış gibi bu savaşı kendileri kazanmış gibi benim adımı anmadan haberler yapacaklar. Şu an yaptıkları gibi dikkat edin, benim ortaya çıkardığım hiç bir olayda benim adımı geçirmeden haber yapıyorlar.(namuslu olanlar baş taçı)

11-Neymiş ben toplumda kahraman olmamalıymışım. Bana kızlarımın kahramanı olma şerefi yeter fazlasında gözüm yok. Gerekirse dumanla haberleşmeye YENİLECEKSİNİZ, GÖRECEKSİNİZ!!! Unutmadan kardeşlerim yarın benim DOĞUM GÜNÜM.”

Sedat Peker Ağar ailesini hedef aldı: Ölüm emrini Tolga Ağar’ın ortağı verdi